Megtegyem ne tegyem?

Figyelt kérdés
Már túl régóta gondolkodom a halálon több éve és semmi se javul egyre jobban gyűlölnek senki se szeret nem bírok tovább élni. Amit el lehet rontani azt én mind elrontottam. akiket szeretek nem szeretnek nincs értelme az életemnek. Meg akarok halni tényleg nincs más megoldás én soha nem leszek boldog így nyugodtan meghalhatok?
2011. szept. 4. 18:35
1 2
 11/16 LuckyestLooser ***** válasza:
dehogy tedd inkáb fel a fejjel írj egy privátot aztán dumálunk egyet hidd el jobb lessz 17/f
2011. szept. 4. 19:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Én nem tennéd, de te tudod.
2011. szept. 4. 19:54
 13/16 anonim válasza:

Na idefigyelj! Mielőtt itt dobálóznál az életeddel!!

Csak gondold végig. Hány kisgyerek hal meg azért mert nem kap új szívet? Vagy hány ember hal meg azért mert egy részeg autóssal karambolozik? Vagy hány rendőr/tűzoltó hal meg azért mert egy másik életet akar megmenteni? Persze hogy nem tudod. Mielőtt bármit tennél gondolkozz el: Mit nem adna pár ember az ép vesédért, szívedért, vagy bármely szervedért? Aki KÜZD az életéért. Vagy mit szólna az anyukád, apukád amikor jön egy telefon, hogy meghalt a gyereke? Egy életre elcseszed a hátralevőjüket. Vagy kérdezz meg egy olyan embert aki már veszített el valakit. MIlyen volt neki?

Én nem bátorítalak, azért mert annyi élni valód van. És bárhogy nézzük: Isten ajándéka ez és terve van Veled. És hátra van még a család a munka és az egész élnivalód.

És gondolom lány vagy...

2011. szept. 4. 21:47
 14/16 anonim ***** válasza:

velem is ez van kb..haljunk meg geyütt :S :(

ám márt én is gondoltam erre és hát én se tudom :S ://

2011. szept. 5. 16:35
 15/16 anonim válasza:
Nekem is írhatsz ha gondolod vagy csak beszélgetnél valakivel, nekem sincsenek barátaim nagyon, de azért nem halnék meg, ezt nem szabad mondani, inkább beszéld ki magadból, hidd el, én is ilyen kis szerencsétlen vagyok... :)Egyébként honnan írsz? 19/L
2011. szept. 5. 18:07
 16/16 Predátor123321 válasza:
te 1 ... ne ne foglalkoz velük 12 éves vok de engem is csufolnak meg lenéznek stb de nem törödök veük és egyszer majd megunják!!!!
2011. szept. 11. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!