Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj, ha ilyen vagyok 18 évesen?

Baj, ha ilyen vagyok 18 évesen?

Figyelt kérdés
Vannak konkrét céljaim. Sportolok. Jól tanulok. Ha lehetőségem van, elmegyek dolgozni, hogy több pénzem legyen. Minden emberrel próbálom az összhangot keresni. Nem bulizós féle vagyok. A lányokat nagyon tisztelem.
2011. aug. 26. 15:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj . Ez jó tulajdonság.
2011. aug. 26. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem baj, sőt ezek jó dolgok, de napi szinten van egy ilyen többiekkel szembeni önfényezős kérdés. És ne haragudj, de emellett a sok jó mellett van egy rossz tulajdonságod is: Szánalmas vagy. Ugyanis aki feltesz egy kérdést, egyértelműen azt várja, hogy agyondícsérjék, kiemeljék a tömegből, és mintaembernek nyílvántsák. Vagy feltűnési viszketegség, vagy nincsenek barátaid akikkel beszélhess, de hogy ez egy baromi idegesítő tulajdonság az biztos.
2011. aug. 27. 11:53
 13/13 anonim ***** válasza:
feltesz egy ilyen kérdést*
2011. aug. 27. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!