Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj, ha ilyen vagyok 18 évesen?

Baj, ha ilyen vagyok 18 évesen?

Figyelt kérdés
Vannak konkrét céljaim. Sportolok. Jól tanulok. Ha lehetőségem van, elmegyek dolgozni, hogy több pénzem legyen. Minden emberrel próbálom az összhangot keresni. Nem bulizós féle vagyok. A lányokat nagyon tisztelem.
2011. aug. 26. 15:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Most komolyan, MIÉRT LENNE BAJ? :D :)
2011. aug. 26. 15:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Úristen... Már rohadtul elegem van ezekből a kérdésekből. Az ilyen típusú kérdésektől hogy felsorolsz egy csomó jó tulajdonságot hogy céltudatos vagy rendes és hogy ez baj e.. Könyörgöm az éghez mért lenne baj??!! Mit akarsz ezzel elérni hogy ezt a kérdést kiteszed?? Fényezni magad? Vagy miért? Mert már unalmasak ezek a kérdések
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Nem, egyáltalán nem baj, örülj neki, hogy ilyen vagy! :)
 4/13 anonim ***** válasza:
Úristen... Már rohadtul elegem van ezekből a kérdésekből. Az ilyen típusú kérdésektől hogy felsorolsz egy csomó jó tulajdonságot hogy céltudatos vagy rendes és hogy ez baj e.. Könyörgöm az éghez mért lenne baj??!! Mit akarsz ezzel elérni hogy ezt a kérdést kiteszed?? Fényezni magad? Vagy miért? Mert már unalmasak ezek a kérdések
 5/13 anonim ***** válasza:
Most komolyan, MIÉRT LENNE BAJ? :D :)
 6/13 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Nagyon helyes dolog, hogy ilyen vagy.
 7/13 anonim ***** válasza:
Óó ezer bocs hogy kétszer küldte el. Nem tudom hogy csináltam. :D Bocs még egyszer.
2011. aug. 26. 15:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Jó, hogy ilyen vagy, de bulizz, hisz' fiatal vagy! :D
2011. aug. 26. 15:46
 9/13 anonim ***** válasza:

idióta kérdések,ide nagy részt csak igazán hülyék járnak sajnos.ésszerű normális kérdések helyett ilyen szarokat raknak föl.

céljaim vannak,jól tanulok,emelett dolgozok,és sportolok is.

búza vagy ?mi a célod hajszobrász leszel,vagy divattervező? gratulálok hogy iylen perfekt vagy

2011. aug. 26. 15:53
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok homokos, ha erre utalsz. Csupán azért, mert nincsenek barátaim, és gondoltam, az én korosztályomnak ez elitélendő.
2011. aug. 26. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!