Szerinted is kib@aszott hamar elment ez a nyár?! :o Hogy telt a nyarad? Miért várod és miértnem várod a sulit? :D felpontozlaaaaaaaaak. :D
23:11 vagyok.
Hát szeintem is baromi gyorsan telt el ez a nyár, kb a semmittevéssel. Amire nem számítottam, az lett, amire számítottam, az nem lett... Még a nyáron lesz lehet még1 táborom.... De nem biztos:) A sulit nem várom, egyrészt a vizsgák miatt, másrészt mert új suliba kell menjek idéntől, ugyanis lett külön magyar és külön román suli. A román haverjaimmal nem lehetek többet együtt szünetekbe. De hálistennek, a barátnőmmel egy suliba leszek majd:) Amúgy abba az iskolába bent még sose voltam, ahová most megyek és gyalog is sokkal meszebb van mint a másik. Kb 1 óra... A gépemtől nagy részt meg kell váljak, mert anyumék annyira a jó jegyeket akarják, hogyha kapok egy 6-ost(10esig van az osztályozás) akkor amig 1-esre ki nem javítom, addig nem gépezhetek. Hát így volt mult évben is: 4 hónapig se gép, se tv, se a haverokkal lógás a városba. Közben a barátnőm is otthagyott:( Neten rengeteg helyen törölték a regisztrációmat, stb
Kb ezért UTÁLOM a sulit. De ha egyszerüen vannak olyan tantárgyak, amiket utálok, azokból akkor se tudok többet tanulni. Amúgy a büntetések nélkül is kb ennyi lenne az átlagom... Mert hiába voltam büntetésbe, jobb jegyeket nem kaptam:(
Remélem érthetően írtam. Még reggel van:) 14/f
Jajj az eléggé rossz lehet.
Nálam idén akarják anyuék elkezdeni ezt a kevesebb gép több tanulás dolgot..de nem hiszem hogy jobb jegyeim lesznek.
Utálom amatekot kémiát fizikát.. ülhetek felettük 3órán keresztűl akkorsem lesz jobb szóval megértelek..:/:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!