Szerinted is kib@aszott hamar elment ez a nyár?! :o Hogy telt a nyarad? Miért várod és miértnem várod a sulit? :D felpontozlaaaaaaaaak. :D
Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 00:11
11/45 anonim válasza:
mindenki ezt mondja de ez a 2011es évem ugy ahogy van szopás :D csak tekerném már elöre az időt. mongyuk amik idén történtek már az szerencse h élek :D de nézzük a jo oldalát: sose unatkoztam :D
13/45 A kérdező kommentje:
Látod?! mindennek van valami jó oldala:DD
Aztán csak keményen. :D
Utolsó ezt nem értem :$ xd
2011. aug. 15. 00:43
15/45 anonim válasza:
sajnos szűz maradtam. bár még van 16 napom..:)
16/45 anonim válasza:
háááát ez a nyár nálam elég fura volt, pedig a legelején milyen unalmasnak ígérkezett (úgy kezdtem a nyarat, h majdnem eltörtem a lábam és 1-2 hétig borogatni kellett xD ) nem volt semmi teljesen biztos terv, csak ötletek, amik persze nem valósultam meg, de az ilyen hirtelen kitalált dolgokból minden összejött :D
a suli hmm... egyrészt várom ,mert jó újra hülyülni a szünetekben meg órákon, de félek is tőle... év végén érettségi :S
17/45 A kérdező kommentje:
hát ez hatalmas tragédia :O xddddd
2011. aug. 15. 00:49
19/45 A kérdező kommentje:
Utolsó. Megértem. Nekem az érettségi messzevan de már most félek tőlexdxd
2011. aug. 15. 00:51
20/45 anonim válasza:
00:47 egyéjszakást találni a legkönnyebb ha csak elveszteni és b*szni akarsz :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!