Szerinted is kib@aszott hamar elment ez a nyár?! :o Hogy telt a nyarad? Miért várod és miértnem várod a sulit? :D felpontozlaaaaaaaaak. :D
Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 00:11
21/45 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt adom :D
2011. aug. 15. 00:53
22/45 anonim válasza:
egy darabig én is igy "éltem" h mindig rám akadt vmi 1éccakás. vt pár poén sztori xd akk basszus még semmi gondom nem vt :D
23/45 A kérdező kommentje:
hát nem tudom. nekem nem jönnek be az olyanok akik 1 éjszakás kalandokból élnek .. :s
2011. aug. 15. 00:58
24/45 anonim válasza:
én 1 éve hagytam fel ezzel mert 1szerüen meguntam és nem vtam töle boldog. de legalább problémáim se vtak. szal megéri v neméri lassan már én se tudom :D most inkább csak felejtek és élem az életem jön ami jön :D
25/45 A kérdező kommentje:
hát szerintem azért a fiúk lazábban veszik az ilyeneket mint a csajok..
de eltértünk a témától..:Dxd
2011. aug. 15. 01:02
26/45 anonim válasza:
igaz. hát én pl ugy vagyok vele h az olyan nöt akit 1éjszaka alatt meg lehet kapni nem veszem komolyan és leis sz*rom de ezt közlöm is elöre :D és már 1re több ilyen van :S am ez végülis még a témához vág mert hát nyár xd tavaly nyaram még ilyen vt xd
27/45 A kérdező kommentje:
hát a ribancok másra nem jók : ))
2011. aug. 15. 01:06
28/45 anonim válasza:
igy igaz:D csak sokszor már nem lehet tudni ki az és ki nem :/ v h ki válik azzá. na de dobjunk fel egy másik témát :D
29/45 anonim válasza:
és kérdező, neked milyen volt a nyarad? :P
30/45 anonim válasza:
Nekem annyira nem tűnt rövidnek, meg azért még van egy kicsi :D Szerintem mindent megtettem azért, hogy élvezhető legyen, tényleg jól is éreztem magam :) A sulit várom, de én sem mert stréber lennék (nagyon nem :D) hanem mert hiányoznak a nagy hülyülések, amiket csak suliban lehet. Mondjuk ez a sok szabadidő hiányozni fog, hogy délután kelek és ilyenkor még bátran fent vagyok :D De összességében egész jól sikerült a nyaram, sikerrel fogom lezárni augusztus végén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!