Nem, vagy szoktál depressziós lenni ha rossz idő van és melyik a kedvenc évszakod, tél vagy a nyár?
Az eső néha elszomorít,de depressziós az időjárástól nem leszek az biztos!A hó pedig megnyugtat,imádom,gyönyörű eufórikus érzésem van,ha épp esik a hó,a latyak és egyebek ellenére is!Akkor alszok a legjobban,ha kint esik a hó:)
A nyár a kedvenc évszakom,még ha 40 fokos hőség van is,mégha lefáraszt és fejfájást is okoz!Nyáron születtem,így nem csoda.:)
Engem eléggé befolyásol az időjárás.A mostani idő is teljesen elszomorít,nincs kedvem semmihez.:S
Egyébként a nyarat imádom,mikor süt 100ágra a nap és jó meleg van. A telet kimondottan utálom!
engem is lehangol az ősz meg a tél...utálom,ha esik az eső és hideg van:(
de mindig kell valamit találni ami jobb kedvre derít(pl.egy jó vígjáték,könyv,finom meleg tea vagy kakaó)
Én már a nyár vége felé kezdek lehangolódni, mert közeledik a tél. Pedig a szép őszi időjárással sem lenne bajom, de a hosszú, szürke locs-pocs, ködös, hideg szeles telet utálom. Ritkán vannak ugyanis szép havas, verőfényes, szélcsendes téli napok, amit én is szeretek. A hideg téllel is könnyebben megbékülnék, ha mindig jó meleg lakásban találhatnék menedéket, de a fűtésszámlák miatt már ezt is egyre nehézkesebb megteremteni. Bizony, azok a sárga csekkek is egyre inkább depresszióssá tesznek ebben az időszakban.
Mindemellett szép a természet évenként ismétlődő megújulása is. Ha nem lenne a hosszú, rövid nappalokkal teli rusnya, szürke tél, akkor nem várhatnánk olyan reményteljesen a szép napsütéses, illatos, virágos, meleg tavaszt.
Nem, én attól vagyok depressziós, ha éjszaka dolgozom és nappal alszok -> vagyis végig sötétben vagyok :((
Amúgy, ha csak a tél és nyár közül lehet választani, akkor inkább a tél. Télen mindig van mit fölvenni/levenni, tudom szabályozni a hőmérsékletet, de nyáron???
40°-ban nem tudok gondolkodni...
A kedvenc időjárási jelenségem viszont fülledt nyári napok végén szokott lenni: az amikor összegyűlnek a dagadt felhők; teljes csend van, enyhén meglegyint egy fuvallat, és egy pillanatra olyan, mintha maga az idő állna meg és várná a vihart.. :) azt nagyon szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!