Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerinted is kib@aszott hamar...

Szerinted is kib@aszott hamar elment ez a nyár?! :o Hogy telt a nyarad? Miért várod és miértnem várod a sulit? :D felpontozlaaaaaaaaak. :D

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 00:11
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

Nekem egész jó nyaram volt. Igaz még nem sikerült kipihennem az elmúlt tanévet. Sokat találkoztam a barátnőimmel és jókat buliztunk. Persze csak szép keretek között. Lehet, hogy ost azét van ennyire tombolhatnékom..:DD

Augusztus 20.a még vissza van, remélem az jól sikerül.

Nemvárom a sulit mivel nekem fél6kor kell kelnem. Hát most akkor fekszem le...://

Viszont jólesz mivel haosztályos gimi és 9.esek leszünk ugyhogy nem mi leszünk már a 'Picik':D

Szeretnél leszokni a puskázásról..:P

Jobb lett volna olyan nyár ahol végig jó idő van. :ss

De összeségében jó. És kib*szottul várom már a következőt!:DD

2011. aug. 15. 01:15
 32/45 anonim ***** válasza:

Nekem kivételesen ez lassan telt. Eddigi legszarabb nyaram volt. Munkát nem találtam, haverokkal nyaralni 1x voltam, akkor is esett az eső végig. Sulit várom, mert kezdek itthon egyedül megőrülni. Csak az a sz0pás, hogy most vizsgázok és sokat kell majd tanulnom.

19/F

2011. aug. 15. 01:23
 33/45 A kérdező kommentje:

ohh az rossz:/

hát sok sikert! ((:

2011. aug. 15. 01:45
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan elmúlt, az biztos, de a kellemes dolgoknak ez a sorsa... Nekem jól telt a nyaram, voltam a nagyszüleimnél, táborban, nyaraláson (3 év óta először), családi találkozón, mind nagyon jó volt. Sokat beszélgettem a barátaimmal is. Csak a kötelezőolvasás nem volt a legjobb, de már túlestem rajta. :D Nem várom a sulit, mert utálom az osztályközösséget, kiközösítenek az érzékenységem miatt, meg hogy nem vagyok benne balhékban, nem játszom meg magam... Meg a tanáraim között is van egy-kettő aki nem kötődik a szívemhez...
2011. aug. 15. 11:34
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jó volt a nyaram, kivételesen nem éreztem se hosszúnak, se rövidnek....Igazából egész nyáron dolgoztam, de nem bántam, mert jól éreztem magam, és mindenki kedves volt velem a munkahelyen....plusz kerestem pénzt :)

Várom már a sulit, mert régen láttam már a barátaimat, és egy kicsit az előadások is hiányoznak már, hiszen azt tanulom amit szeretek, és szeretnék hátralévő életemben is ezzel foglalkozni, szóval nem esik nehezemre bejárni az órákra :)

2011. aug. 15. 17:30
 36/45 A kérdező kommentje:

11:34. Kötelezők nekemis vannak de mivel senki nem nagyon törödik velük énsemxd Ne hagyd h ki közösítsenek énis voltam már így, de minidig van valaki aki mellém áll :))

Utolsó. Bárcsak énis ezt mondhatnám de én utálok bejárni órákra:D

Amúgy mit tanulsz ?:D

2011. aug. 15. 17:43
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

Hát... BAROMI GYORSAN ELTELT!!!! :(( De úgy átlagban jól éreztem magamat, voltam Szigligeten 1 hétre táborozni, ami állati jó volt!!! :D Barátokkal császkáltam sokat meg egyebek, de sajnos volt 2 rossz dolog, meghalt az egyik mamám és baleset volt a családban, de ez szerencsére nem volt valami nagy baleset! De nem vagyok lelombozódva. Már várom a sulit, persze csak a barátok miatt, meg azért, mert most mék 8-ba és tökre izgulok a felvételi miatt, de arra azért hajtanom kell, h felvegyenek oda, ahova szeretnék menni! :) Azért nem zavarna, ha még több lenne a nyár, mert kicsit úgy érzem, hogy jobban ki is használhattam volna az időt!! Egy 10-es skálán 7-7.5ös a nyaram. :D

13/L

2011. aug. 15. 18:13
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
környezetgazdálkodási agrármérnök leszek (majd egyszer) :)
2011. aug. 15. 19:34
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Még nem olvastam el az összes választ, mert megyek lefeküdni. Majd holnap. Nekünk itt romániába majdnem van egy egész hónapunk hátra. Nekem is hamar eltelt a nagy semmittevéssel. A strandon is még csak 2x voltam. Habár már voltam 2 táborba:)
2011. aug. 16. 23:11
 40/45 A kérdező kommentje:

Nekem pár perce b@aszódott el nagyon:(((((

Strandon am énis 2x voltam. bőven elégvolt.

Szép nyarat nektek. amennyi még visszavan:/

2011. aug. 16. 23:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!