Ma gondolkodtam el igazán, hogy semmi értelme az életnek. Ne gondoljátok azt, hogy emo vagyok vagy depressziós. Sírva írom ezeket a sorokat a megtörtségtől.. a problémáktól. Rájöttem, hogy mi áll előttem. Tanulnom kell azért, hogy később élhessek egy normális életet. (ha ezt a fizetésem is engedi) Sanda gyanúm, hogy mire felnövök, addigra a munkalehetőségek száma igen csak le fog csökkenni. Szóval dolgozzak életem végéig, hogy utána megtörten végezzem? Vagy vessek véget ennek most? Mindenki akivel már megtörtént azt állítja, hogy egy probléma mentes világba csöppent. Ahol nem fájt semmi és nem voltak gondok se. Sose hittem igazán az ilyen dolgokban. De ha van menny akkor végre olyan helyen lehetnék, ahol se munka, se megtörtség nincs. Találkozhatnék azokkal, akiket szeretek... Ha nincs, akkor nincs mit veszítenem csak az előttem álló 60-70 évet amit azzal töltenék el, hogy miután a végkimerültségig dolgoztam, megtörve kevés nyugdíj mellet élném tovább a szar problémákkal teli életemet. A kérdés komoly.. nem azért teszem föl, hogy tizenéves p'o'csök olyanokat írjanak, hogy idióta vagyok. Engem olyan emberek véleménye érdekel, akik nap mint nap megdolgoznak azért, hogy elviselhetőbben élhessenek. Ez egy olyan generációhoz szól, akinek vannak olyan jó élményei, amiért azt mondja, hogy igen is! Érdemes volt. Természetesen ha tizen éveseknek is van ehhez hasonló ötlete, akkor kíváncsian hallgatom. Előbb feldobtam egy pénzérmét. Gondoltam, hogy majd a sors eldönti. A sors szerint még élnem kellene :)
JAH és képzeljétek!!! ilyen gondolatai MINDEN épeszű embernek támadnak, kedves 16 éves lány, és kedves kérdező stb.. csak van aki túl tud lépni! nekem is nehéz, a környezetemnek is, a világ másik végének is, de minig van pár erőtlen, gyenge, önző ember, aki inkább kiszáll! isten áldjon! én még élek és próbálok boldog lenni, mert ez RAJTAM múlik, nem a munkámon, nem egy istenen, csak hogy mi van belül! és bennem VAN, ami itt tart!
2011. júl. 31. 23:05
12/34 anonim válasza:
kívánom hogy benned is legyen az a valami! és akkor azért nem ölöd meg magad. a többi meg életképtelen.
2011. júl. 31. 23:14
13/34 A kérdező kommentje:
Jók a válaszok. Csak úgy dőzsölgetek bennük. A kérdést nem azért tettem fel, mert meg akarom ölni magam. Csak felmerült bennem, hogy miért ne? Nem az izgalmak miatt, hogy mi vár a halál után.. egyszerűen nem láttam értelmét annak ahogyan élnem kell majd. Nyilván ennek nem kellene így lennie. Mert az élet arra van, hogy élvezzük. Csak hát ez is úgy el lett cseszve mint minden más. Mondjuk ebbe a menny és pokol témába ne menjünk nagyon bele mert én se hiszek benne. Van ugyan pap rokonom, aki halt klinikai halált és elmesélte az élményt. Ő is ugyan azokról a dolgokról számolt be. Én élvezem az életet. Van, hogy túlságosan is ;) De mindenkinél vannak mély pontok. Ma jöttem rá igazán, hogy milyen rosszul élünk. Most jöttem rá, hogy milyen szomorúak, csalódottak a szüleim. Nem azért, mert nem keresnek több százezret. Mert nem a pénz számít. Hanem csalódnak egymásban, bennünk mint gyerekekben. Nem elégedettek azzal, ami körülöttük forog.. hogy egész nap dolgoznak. Anyám háztartást vezet.. + dolgozik..túlóra stb. apám 12 órázik.. és látom rajtuk a megtörtséget. A hosszú évek múlását. Nagyon elkeserít, hogy tudom amikor már nem lesznek és magamra maradok, akkor nem számíthatok másra csak magamra. Borzasztó ebbe belegondolni.
2011. júl. 31. 23:15
14/34 anonim válasza:
remélhetőleg találsz társat, hogy nem leszel egyedül! ha az ember hagyja magát, megtörik. mindenki a maga életének kovácsa! vagy mittudomén hogy van ez a mondás :D szüleid kicsit elbuktak, lehet, lehet neked sem lesz jobb.. de minden magadon múlik, és nem igaz nem lehet megtalálni az embernek a helyét a világban?! ha még nem sikerült, hát keresd! :) vagy nem tudom... én azt teszem, de nem fogom feladni!
2011. júl. 31. 23:22
15/34 A kérdező kommentje:
jó8 mindenkinek és köszönöm a válaszokat. nem adom fel míg egy darabban látsz :D
2011. júl. 31. 23:25
16/34 anonim válasza:
Ez amit írtál hülyeség így nem igazán halhatsz meg látszik hogy nem is gondolod komolyan csak most ilyen a kedved ha igazán meg akarsz halni akkor nem ilyenen gondolkodsz hanem max 10 emeletről fejest ugrani el vágni a torkod vagy vonat alá feküdni...
2011. júl. 31. 23:33
17/34 A kérdező kommentje:
Előzőleg leírtam, hogy nem feltett szándékom az öngyilkosság. csak felvetettem a kérdést, hogy miért ne. Olvass vissza mielőtt ilyeneket írsz, hogy hülyeség amit írok. Még azt is leírtam, hogy élvezem az életet.
2011. júl. 31. 23:35
18/34 anonim válasza:
és akkor mivan? jobb ha kap lebeszélő válaszokat, mint ha simán megöli magát.
már az is baj, hogy kérdezett? örüljünk hogy nem gondolja komolyan.
2011. júl. 31. 23:35
19/34 A kérdező kommentje:
Amúgy van abban igazság amit írtál. Lehet, hogy csak egy pillanatnyi elmezavar volt az egész. Közben rájöttem, hogy van drog is a világon :D
(csak viccelek)
nem.. tényleg nem nyírom ki magam. csak néha elgondolkozok azon, hogy miért ne tenném? és kíváncsi voltam a tapasztalatokra. Ne higgyétek, hogy egy nyomorék vagyok :D mert alapjába véve nem. De azért bevallhatja mindenki, hogy gondolkodott már ilyen szemmel a jövőn. De a szándékom csak annyi volt, hogy megtudja, szerintetek miért jó élni. Van így is jó pár dolog ami pozitívum. Csak nem törpülnek-e el a sok rossz mellett? De egyelőre nem tartok ott, hogy belevessem magam egy ekkora őrültségbe. :)
2011. júl. 31. 23:40
20/34 anonim válasza:
te dolgod.
én ezeken nem kattogok. élem az életem, az "értem én, csak leszarom" mottóval. legyél laza és élj, ne ezeken dünnyögj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!