Miért ne öljem meg magam?
Írj nekem egy üzenetet.
Amúgy nyugodtan légy öngyilkos ,ha senki nem szeret.
Hát akkor élj:)
Figyelj! A klinikai halálból visszajöttek állítják, hogy az öngyilkosság nem kiút. Az folytatódik tovább a halál után. Nincs mennyország és pokol. Akik így visszatértek, az életet már másképp látják, szeretnek élni, szeretik embertársaikat, és nem félnek a haláltól, mert tudják, hova kerülnek.
Javaslom figyelmedbe Dr.Moody: Élet az élet után c. könyvét.
És fel a fejjel, problémái mindenkinek vannak, keress dolgokat, amik örömet okoznak.
hát én is voltam már így. és szörnyű ezekbe belegondolni, mert ha alaposan átgondolja az ember, tényleg nincs értelme. most gimibe járok, és minden vágyam, hogy vége legyen és végre 'szabad' legyek, de így belegondolva, mi lesz ezután? csak rosszabb, minden nap munka, reggeltől estig, és még szünetek se lennének. és akkor még ott van az, hogy egyáltalán munkát kéne találni a megélhetéshez, és én még azt sem tudom, mi érdekel (hiába vagyok még csak gimis, olyan sok időm már nincs, 11-et kezdem szeptemberben). és ekkor hagytam fel ezzel.. nincs értelme egyszerűen ezen gondolkozni, mert csak reménytelennek érzem tőle magam. azóta ha ilyen gondolataim támadnak, próbálok gyorsan másra gondolni, vagy pedig csak megpróbálok nevetni magamon. Lesz ami lesz. egyszer úgyis meghalok, ha itt az ideje, nem kell azt siettetni.
16/L
Te aztán pozitívan állsz hozzá a dologhoz:D
Nem feltétlen kell ahhoz százezreket keresni hogy valaki tudja jól érezni magát...
Nem a pénz a minden, persze jó ha minél több van:D De vannak dolgok amik legalább ennyire fontosak vagy még fontosabbak(haverok,barát,barátnő,család......)
Ha meg ezzel is hadilábon állsz akkor se vagy veszve, még bőven nincs késő ezeket pótolni.De mehetsz akár külföldre is szakmunkásnak...nem öngyilkosnak kell lenni, hanem gondolkozni kéne kicsit ember:D
1. ha elfogadod hogy van menny, pokol is lehet, az öngyilkos oda kerül! szerintem az élet kevésbé szenvedés, mint az.
2. de szerintem nincs semmi. mármint az élet után.
3. de ezt senki sem tudhatja, mi lesz veled.
4. azt mondod: "majd a sors eldönti. A sors szerint még élnem kellene.. " oké, de nincs sors. véletlen van.
5. ezt én gondolom. de miért ne lehetne igaz?
Most tudod hogy mi van veled. Ha semmi sem kell neked már itt.. minek élsz?
viszont szerintem az élet a legcsodálatosabb dolog, és ebben SOHA TÖBBET nem lesz részed! szerintem ezt nem fogja fel aki megöli magát. hát én a neten nem tudok neked bibliát írni, amitől jobb lesz.
mindenki csak a munkáról, pénzről beszél, nem tudom... engem nem ez törne meg. az élet nem erről szól, valami sokkal lelkibb dolog, nem is tudom mit mondjak... még annyi minden vár rád! de sosem fogod megtudni. azt mondod, semmi sem fog változni. de honnan tudhatnád? sosem fogod megtudni. akkor miért nem élsz még pár évtizedet, és majd meglátod. a mindenséghez képest ez a pár év szenvedés.. mit számít?
hmm.. vagy te mit gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!