Ez szemét dolog? Irigy vagyok ettől?
nem szemét,csak gyerekes.
Manapság a legtöbb 17 éves csaj azt hiszi,milyen egyedi a ruhája,a stilusa,a haja a ,akörme stb közben ugyan úgy néz ki az összes:D:D
Nem ez butaság. Ha valakinek tetszik valami, akkor joga van viselni. És ha akkor tetszett meg neki amikor rajtad látta akkor is joga van. A ruhákból, cipőkből, akármiből nem csak egyet gyártanak.
Varass magadnak egyedi ruhát ha ennyire zavar, de azt amit a boltban veszel azt bárkinek ugyanúgy jova van megvenni.
Áhh lelkitársra találtam úgy látom:)
Engem is k..ra idegesít..
Nekem h..lye hugom csinálja ezt állandóan...Vsezk egy fölsőt, meki is olyan kell, jobb esetbe legalább más szinú
űbe veszi..
Jh egyy csomoszor volt, hoyg mentünk vlna vhova, meglátom h titta uyg öltözött fel mint én..na akk az van h vagy ő öltöuzik át vagy én-.-
Előző vok.
21:51ez is igaz rám is..vmi nekem volt előbb, aztán más rámfogja hogy én utánoztam le..
Amúgy ez lehet kicsit paranoia is amit csinálunk de xarom le-.-
Akik meg eddig irtak sztem egyiknek nincs saját stilusa, tipikusan a másikat utánozzák mindenbe,azért irták azt amit.
Attól még h a kérdésfeltevő 17 éves mért ne lehetne egyedi stilusa?
Szoval kedved kérdező:TELJESEN JOGOS A FELHÁBORODÁSOD:)
20/L
Szerintem nem vagy irigy, csak sokat adsz arra, hogy egyedi lehess a magad szemében és ha ebbe valaki "belerondít", akkor úgy érzed, kizökkentettek az egyensúlyból :D
Igazából én úgy vagyok vele, hogy ha ilyesmit veszek észre, akkor egész jó dolognak tartom, hiszen ami senkinek nem tetszik, azt nem is utánozzák. Magamban derülök rajta egyet és lezárom. Ennyi. És ettől függetlenül tudom, hogy soha nem lehet valaki pontosan olyan, mint én, attól, hogy úgy hordja a haját vagy olyan táskát hord mint én. Itt kap létjogosultságot az a bölcsesség, hogy "nem a ruha teszi az embert".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!