Miért élvezi egy vki, ha azt mondják rá, h gazember, szemét, aljas, sunyi és hasolók?
Én nem vagyok gonosz, utálom, ha ilyesmi jelzőket mondanának rám, de hülyülni szeretek.
Ha meg megbotránkoztatni akarnék, nem olyan sablon dumát nyomatnék, amit egy rajzfilmből veszek, annál eredetibb vagyok.
OFF:
2. válaszoló vagyok. Tegnap 23:31-es egyetértek veled. *ördögi vigyor* Persze amúgy eléggé bolondos lány vagyok... Meg zavaros... Áhh, az embereket nem lehet meghatározni, így nagyon véleményt sem tudok mondani... Bocsi... >.<"
23:31nek szakember segítségét ajánlom!
"Imádom, ha félnek tőlem." Lehet, hogy imádod, de a félelem erőszakból táplálkozik, és ha félnek tőled, senki sem fog semmit megtenni neked, csak ha kényszerítve van rá, és akkor is csak annyit, amennyit muszáj neki. Mennyivel kifizetődőbb, és kevesebb energiába kerül, ha elhiteted az emberekkel, hogy azért tegye meg, amit akarsz, mert az jó lesz neki ;)
"És ez lehet beteges, de inkább én tartsam sakkban az embereket, minthogy ők engem." Miért kellene egyáltalán bárkit bárkinek sakkban tartania? Kicsit torzult a világképed.
"De elárulom nektek, hogy a "gonosz" emberek mindig többre viszik az életben." Tévedés. Az okos emberek viszik többre az életben. Van millió buta, gonosz ember, semmit nem ér el vele. Ha viszont az ember okos, akkor ha jó, ha gonosz, sokra viszi. Nem a gonoszság számít, hanem az ész, alkalmazkodóképesség, talpraesettség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!