Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A leírtak alapján, szerintetek...

A leírtak alapján, szerintetek szemét vagyok?

Figyelt kérdés

Volt egy csaj akivel barátok vagyunk és azt mondta nekm, hogy én egy szemét vagyok.De ezért gondolta ezt:

- A napokon kiközösítve bánok vele,de csak azért mert állandóan szemétkedik, ugy csinál mintha barátok se lennénk.

Amúgy egyszer ezt mondta:

- Te nyáron fogsz valahova menni? - mondtam neki.

- Igen szerintem Debrecenbe! - mondta.

- Gya, tényleng, mi is.- ezt mondtam.

( de amugy ténleng oda megyünk mert már 1 éve tom)

Ő meg azt hogy inkb rábeszéli az anyát hogy ne oda menjenek.

Ez elég sok ok.

Szerinted szemét vok???

2011. máj. 26. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Te magyar vagy?
2011. máj. 26. 18:23
 2/6 anonim válasza:
Szerintem mosolyogj rá, és próbáld megkérdezni, hogy mi a baja veled. Ha ez nem megy élőben, akkor MSN-en, vagy chat-en. Ott talán jobban megnyílik... Ha nem megy, akkor meg ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. Ez így van a barátságba is, szóval fogadd meg. :))
2011. máj. 26. 18:27
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi! de akkor szemét vok vagy ő az?
2011. máj. 26. 18:45
 4/6 anonim válasza:
Nem vagy szemét ő a hülye..bár nem kéne kiközösíteni se..;)
2011. máj. 26. 21:55
 5/6 A kérdező kommentje:
én nem azért közösitettem ki mert direkt hanem azért mert ő is ezt tette velem. szóval bosszú
2011. máj. 27. 12:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem is értem, mire akarsz kilyukadni a szöveggel. Értelmezhetetlen számomra. Ennek talán az lehet az oka, hogy totál összefüggéstelen az egész monológ. Elkezdtél valamit, aztán témát váltottál. Ezen kívül nem látom a párhuzamot a kérdés és a bővebb kifejtés között. Ez kb. olyan, mintha én ezt kérdezném: "Piros a kabátom. Szemét vagyok?"

Szóval érted... A kérdésnek nincs köze a magyarázathoz.

2011. máj. 27. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!