Ezen információk alapján milyen ember vagyok?
Leírok pár dolgot, hogy mit szeretek, és kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy mit gondoltok milyen az ízlésem és milyen ember lehetek én. Előre is köszi. 18/F
Kedvenc szín: zöld
Kedvenc étel: pizza
Kedvenc ital: coca cola
Kedvenc film: Vissza a jövőbe
Kedvenc színész: Ewan McGregor
Kedvenc zenei műfaj: rap
Kedvenc előadó: Eminem
Kedvenc játék: Syberia
Kedvenc sorozat: Dr. House
Szín: teljesen jó
Étel: tökéletes
Ital: ez is jó
Film: tűrhető
Színész: átlagos
Zenei műfaj: van sokkal jobb is, mint a rap...habár van egy két olyan szám ami hallgatható még az én fülemnek is
Előadó: ha már rap akkor inkább FankaDeli, szerintem, de a te életed, a te döntésed.
Játék: jó.
Sorozat: Legjobb.
Összességében teljesen hétköznapi, normális srácnak tűnsz.
ezekből abszolút nem lehet megállapítani milyen ember lehetsz
ha leírod mondjuk 1 napodat hogy mit csinálsz abból sokkal több kiderülne
Na, ennyiből tényleg nem lehet leszűrni semmit.:D
Most én is leírom szemléltetésképp a saját "adataimat":
Kedvenc szín: fekete, szürke
Kedvenc étel: szintén pizza
Kedvenc ital: Kinley (tonic és gyömbér)
Kedvenc film: Katasztrófafilm
Kedvenc színész: Jim Carrey, Hugh Laurie
Kedvenc zenei műfaj: rock, metal és társai
Kedvenc előadó: Wednesday 13
Kedvenc játék: - (sajnos nem nagyon volt alkalmam az igényesebb játékok kipróbálására)
Kedvenc sorozat: igazából South Park, de ha feltétlenül színészeket igénylő sorozatot kell mondani, nekem is a Dr. House
Mire tudsz következtetni?:D
Na, mi is ennyit tudtunk meg rólad. Egyébként szerintem nincs rossz ízlésed.
Rögtönzök ide neked egy jellemzést, hogy ezáltal milyen LEHETSZ, de osztom a fentiek véleményét (csekélyke az infó).
Ama sztereotípiára építve, hogy a zöld a béke és a nyugi színe, talán nyugodt természetű emberke lehetsz. Étel, ital alapján valószínűleg nem ragadtál le a középkorban, nem is erőlteted mindenáron az egészséges életmódot, amolyan tipikus mai fiatal lehetsz. A Syberiából, Dr. House-ból és a Vissza a jövőbe című filmből kiindulva azt mondanám, tudományos szemlélettel rendelkezel és szeretsz rejtélyeket feltárni, haladó és racionális szellemmel rendelkezhetsz. A rapről, mint műfajról igazából nem szeretnék nyilatkozni, mert kicsit (nagyon :D) elfogult vagyok a punk-rock irányába. Na, stimmel valami? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!