Ez miért van? Félek magamtól
Figyelt kérdés
Minden nap mikor felébredek, azon gondolkodom, hogyan lehetne ezt a földet leigázni, az embereket rabigába hajtani, és a világuniverzum egyedüli, tejhatalmú urává válni?2011. jún. 30. 09:51
41/46 anonim válasza:
No akkor máris nem te leszel az egész világ ura. USA és Románia nem lesz a tiéd.
42/46 anonim válasza:
Nem vagy rokona Hitlernek?Ha annyira okos vagy miért nem te ülsz a miniszteri székben?
43/46 anonim válasza:
Sztem még kiskorú ha isten is úgy akarja majd megcsinálja
44/46 A kérdező kommentje:
"Csakhogy épp én mondom meg mi lehetséges és mi nem, mivel én vagyok az univerzum ura, és te barátom csak egy vagy a sok millió álmodozóból.
Az Univerzum Ura"
Te nem a világ ura vagy, hanem egy szánalmas paprikajancsi.
Tihanyi, megkapod őket, szavamat adom.
Attól még én leszek a világegyetem ura.
Hitler nem a rokonom, de kértem tőle ötleteket. Beszéltem vele a túlvilágon.
Minek menjek miniszternek, nekem annál magasabb céljaim vannak
És akik azt kérdik hogy nekem miért sikerülne
MERT ÉN VAGYOK A KIVÁLASZTOTT!!!
Az Univerzum egyedüli és egyetlen uralkodója, a legnagyobb!
MUHAHAHAHAHAA
2011. júl. 10. 23:31
45/46 anonim válasza:
Én is lehetek az? Már kiválasztott. Mondtam már, én nem akarnék a világ meg minden más ura lenni.Vagy ha az nem is, akkor nekem is adhatnál valamit. Ha már Tihanyi kollégának két országot adsz, igazán nem nagy az én kérésem.
46/46 anonim válasza:
ÍRd le az adotságaidat
én azért kapok annyi területet mert kellőképen megszállott vagyok bármihez.
amerikában majd rendezek egy viadalt amire te is hivatalos vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!