Kérdezz bármit és én válaszolok?
Akkor kérdezek még. :D
A napiszarról mi a véleményed?
Onbizalom hiany. Ezt is lehetne hosszas sorokban fejtegetni de szerintem ennek egyszeru oka van. Szeresd magad, mint felebaratod. Bizz magadban, mint felebaratodban. Ha valakiben nem bizol, legyen ennek oka a kevesbbe ismerettseg, vagy valami megmagyarazhatatlan ellenszenv. Ugyan igy lehet ez a sajat magunkba vetett bizalom mertekevel. Minel kevesbbe ismerjuk magunkat, vagy harcolni probalunk adottsagaink ellen, es negativ visszajelzest kapunk annal inkabb csokken a magunkba vetett hit. Mivel novelheto az onbizalom? Parkapcsolat, optimista latasmod, johiszemuseg, de legfokeppen sajat magad szeretete. Nem nagy trukk de szinte csodat alkotsz ha 1 heten keresztul rendszeresen naponta mondjuk 4 szer elmondod magadnak: Szeretem magam. Toldhatsz melle meg tovabbi felporgetobb bokokat: Isten kulonleges teremtmenye vagyok, erteket adok az emberek eletenek. Fontos vagyok! Ezek pont olyan uzenetek , mint a meg tudom csinalni, csak azok pillanatnyi megmerettetesre szolnak, ezet az uzeneteket pedig idovel beprogramozod es beigazolodnak.
Szoval ahol onbizalomhiany van annak az az oka , hogy nem ismerjuk , vagy nem fogadjuk el kelloen magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!