Kérdezz bármit és én válaszolok?
ES IGEN VAN A LEGHUJEBB KERDESek :
Felkeltetelek ?
Aludtal ?
Alkoholos legyen ?
mi a teljes neved és hány éves vagy?
A teljes nevem egy azonosító jel, ami családi és keresztnévből áll. Amikor fogantattam a családi nevem mellé választottak a szüleim egy keresztnevet, miután nyilvánvalóvá vált a nemem. Általában mindenkinek sorszerű a neve és érdemes a jelentése után kutatni.
23 éves vagyok.
Hova tűnik a szél amikor nem fúj?
A szél feltétele a légnyomáskülönbség, hiszen magas légnyomású területektől az alacsonyabb légnyomású területek felé fúj. Ha nincs szél akkor a légnyomáskülönbség szinte 0. Tehát oda kerül a szél ahol pillanatnyi légnyomáskülönbség fennáll.
Az olivaolaj olivabogyóból készül, a napraforgó olaj napraforgó magból. Miből készül a baby olaj?
Most ki kell ábrándítsalak, valóban jó nyelvlogikai megközelítés, de a baby olajban, nincsenek babaszervből sajtolt eszenciák. A baby olaj, vagyis a babának való olaj is növényekből, antidepresszáns nyugtató hatású növényi olajokból készül.
ES IGEN VAN A LEGHUJEBB KERDESek :
Felkeltetelek ?
Aludtam?
Aludtal ?
Felkeltettél?
Alkoholos legyen ?
Hát ha tud alkoholos parizelt adni, üsse kő megkosotolom!
Ha a Bocicsoki tehéntejből készül, miből van a Tibi csoki?
Ebben a kérdésben is szerte kell oszlatnom egy tévhitetet.
De ugyancsak jó logikai megközelítés. A Tibi csoki összetételét tekintve, remélhetőleg, mivel leolvashatóak az alapanyagok és hozzáadott anyagok, és létezik minőség ellenőrzés, és ÁNTSZ, szinte biztos, hogy hasonló összetevőket tartalmaz , mint egy átlagos tejcsokoládé. Fel lélegezhetünk, hogy semmilyen Tibi nevezetű cégalapító egyén nem adta hozzá "apatejét", hiszen ez foralomba se jöhetne és a fogyasztói törvény súlyosan bűnteti az emberi testnedveket tartalmazó termékek előállítását és forgalmazását.
Bocsánat kimaradt egy válasz:
válaszom: kék lenne, ha fojtogatnád, de nem lehet fojtogatni.
A Hupikék törpikéknek sok olyan tulajdonságuk van aminek a közös együttállása életre alkalmatlan dolgot hozna létre. De rajzfilmben bármi lehetséges. Próbáljuk meg megközelíteni valóságszerűen! A mese címéből következtetve, a törpik kültakarójának színét csak kék pigment alkothatja, valószínűleg így a vérük is kék, és ha már az is kék akkor elhanyagolható, hogy létezik. Így a vér ami a bestiális agressziót jelképezheti, teljesen mellőzve van a meséből. A törpikék sérthetetlenek, így fojtogatni sem lehet őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!