Kérdezz bármit és én válaszolok?
Van rá esélyem, hogy sharingan szemet szerezzek?
Van! Ami megszerezheto, megveheto azt ha tenyleg akarod,es hiszel benne, hogy megkaparinthatod akkor meg lesz! Emellett ha annyira vagysz ra, mint a levegore a vizalatt, akkor meg erolkodnod sem kell erte!
Mi van az Univerzum hataran tul ?
Az Univerzumrol teny hogy elkepesztoen hatalmas es folyamatosan tagul vagyis terfogata no de surusege csokken. Szerintem ahol tagul ott feketelyukak halmaza van ami magaba szivja a vilagegyetemet. Nem tudom, hogy mi mas lehetne ami mozgasban tarthatja. Ezt az elkepzelest legalabb annyira lehet megcafolni, mint azt, hogy egy kozmikus oreganyo kezei nyujtogatjak, mint a tesztat amit egyszer megyur es univerzalis kenyeret sut belole.
Értelmesebb kérdésekre számítottál?
Szerintem ertelmes kerdesek ezek. En ertem oket! Nem szamitottam ennel ertelmesebbre.
Freelancer-es teherhajos kerdezo! Bevallom mindenre serobol probalok valaszolni, hiszen ettol izgalmas, de a jatekodat nem ismerem, de talaltam egy oldalt amire mar lehet hogy te is ra leltel:
Amúgy mit tanulsz?
És még ,,lógsz" nekem a lottó számokkal. :)
Eloszor Biebert es Sp-t helyeznem gorcso ala. Bieber egy hihetetlen tehetseg, hiszen nagyon fiatalon tizenpar evesen mar tudott zongorazni, gitarozni, dobolni es mellette fiucskasan de nagyon tisztan enekleni. Sajat zenet szerzett es ezeket foldobta a Jutubra ahol rengetegen lattak a tehetseget. Az o elrontoja a showbiznisz. Felkarolta a megasztar Usher es onnantol kezdve, ahogy enekeltek neki, ugy kellett tancolnia. Producerek, pr managerek letrehoztak egy tehetsegbol egy tinibalvanyt, akinek az irigysegtol, vagy az undortol hasonlo annyi nemkedveloje van mint imadoja. De nagyon sokan imadjak. Peldakep a gyerekeknek, hiszen ketsegkivul o ma a legnagyobb gyereksztar, es celbalovostablaja az idosebbeknek akik fel vannak haborodva, hogy egy kis csuszomaszo takony, hogy erheti el mindezt. Segitseggel csak is es nagyon sok rabszolgamunkaval. Teljesen atalakitjak. Nagyon kemeny dolog sztarnak lenni, allandoan toplistan egyensulyozni es kozben kokemenyen allni az imazs alakaitasokat, amit ugyancsak a manegemnet szab meg.
Egy szo mint szaz JB tehetseg de most a rajta szerezheto profit sokkal fonrosabb, mint hogy sajat utjan mehessen.
Ugy gondolom, ha majd eler egy kort tobben fogjak kedvelni, mert akkor igazan kibontakozhat ugy ahogy o akar, vagy legalabbis lehet beleszolasa.
Sp-rol az a velemenyem ugyancsak, hogy tehetseg. Biztos vannak nagyobbak is , de o erti a showbiznisz torvenyeit. Forgat, zenet ir, es kozben onmagat menedzseli.
De a velemenyem, hogy minden eszkoze megvan jo hang, kurazsi, zeneszerzoi vena, megis mondvan hogy ez kell a nepnek silanyakat alkot. Es szerintem egy ennyire ismert embernel, akit egy felnovo generacio figyel, fontos a profecia. Ugy gondolom, hogy van trend, de az alakithato es attol meg, hogy tele van minden evben a toplista bugyuta alkotasokkal crazy frog, gumimaci, most meg mizu akkor is akinek van ereje mint ennek a sracnak iranyt kellene adni, mert tudna, szerintem tudna. Rola is az a velemenyem, hogy lesz meg sokkal jobb is es elfogadottabb, de o ugy erzi ma a szar a kelendo, pedig nem. Megjegyzem van azert olyan szama ami kimondottan jo alkotas es ezert is merem vedelmembe allitani a tehetseget, nem a munkassagat!
Fluor egy erdekes figura. O Sp eszkoze a meg nagyobb hirnevhez es botranyhoz. Ma is csak obszcen rapjai lennenek, ha nem dontott volna ugy baratjaval, hogy egyutt aratjak le a baberokat. A mizu pedig vitathatlanaul kultuszt alkotott. Mar ebbol oriasi bizniszt csinaltak ketten, hogy eladjak a licenszet a dalnak. Barmennyire is utaljak, a zenet szinte mindenki ismeri es temerdek feldolgozasa van mar, es soha nem volt ekkora nezettsegu magyar klipp a vilaghalon. Valamit tudnak. Trendet irnak, mas kerdes hogy jo vagy rossz, de ok irjak az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!