Kissé "antiszociális" emberre hogyan hat a kollégiumi élet?
08:28vagyok
19:22
nem érted. ha tényleg utálnád őket nem tetted volna fel a kérdést mert eszed ágában se lenne összeköltözni egy idegennel.
21:44
kivéve mikor magas értelmű emberek közösségkovácsolás címén meztelenül kikötöznek a radiátorhoz a másik nem wcjében.
22:47
ha ez e helyzet, miért gondolkodsz a kollégiumon?
ha meg nem tudnád elkerülni akkor inkább tanácsokat kérj hogy lehetne minimalizálni - például ismerkedj össze velük és válaszd ki, ki költözzön melléd, vagy költözz gyakran és hátha az egyik helyen tűrhető embert fogsz ki.
06:43
nincs nagyon más választásom. legalább is x időt (fél, 1 év) el kell töltenem ott, hogy legalább jó indokkal tudjak szolgálni a szüleimnek, hogy miért nem jött be.
amúgy inkább olyanok véleményére lennék kíváncsi, akik személyes okokból nem nagyon tartották alkalmasnak a kollégiumot szállásnak, viszont kipróbálták, és tudnak valamilyen véleményt prezentálni róla.
olvastam, sok az idióta
ezért sem ajánlom a kollégiumot antiszociális embereknek.
azért ahogy idősödnek az emberek egyre kevésbé hajlamosak ilyenekre. de mindenhol sok, ezért nem kell összeköltözni eggyel se.
lehet hogy szerencsés voltál, mert nem a te szobádban lakott a hajnaligbulizós hűtőszekrénydobálós körbehányós társaság. vagy te magad is ilyen voltál. csak ha 2 ellenkező ember kerül össze vagy a melletted lévő szobában vannak ilyenek, akkor nem lesz rád jó hatásasal.
tl;dr?
Ez bennem is felmerült egy éve, hasonló helyzetben vagyok, mint te (bár rám a mizantróp jelző jobban illik). Direkt semlegesen álltam a dologhoz, többé-kevésbé bevált. Első félévben egész normális szobatársakat kaptam, második félévre ez nem volt igaz (a szoba felét kidobták a koliból tanulmányi okkal, az újakról meg ne beszéljünk). A szinten is van egy csomó jó fej ember. Ezek segítettek "túlélni":
- zene (metálfüggő vagyok :D, koncerteken sok a hasonló ember)
- régi barátok (gimiből/általánosból/egyéb)
- új barátok (tankör, ismerősök ismerőseinek ismerősei)
- vacsoracsinálás (virsli+krumpli sütés épp elég)
- random BKV/kóricálás Pesten (kissé 'zord' külsőm miatt nem mernek belém kötni)
- kockulás :) (egy jó gép+fejhallgató lehet a legjobb barátod)
- 1-2 hetente haza
Nem érzem, hogy nagyon megváltoztatott volna, talán mintha egy hangyafingnyival nyitottabb lennék. Amúgy hová fogsz költözni?
02:09
hehe :D rockmaratonra jössz? én igen, nekem ez lesz az 1. ^^
nekem is semlegesen kellene hozzáállnom, de előre tartok az egésztől meg tele vagyok gátlásokkal. ha nézted, most is az emberek fele fel se fogta, hogy mit kérdezek vagy mi a problémám.
a barátokat nem nagyon nevezem barátoknak, társaság az volt/van/valszeg lesz is, nem hiszem, hogy azzal gond lesz... csak néha olyan hülyén tudom érezni magam köztük.
főzni imádok :)
a kövi három pontot meg én is beterveztem. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!