Van kiút ebből a nyomorúságos helyzetből?
Cél... nem modanám ezt célnak. Ez tengődés, minimális életkörülmények megteremtése.
Azt sem tudod, miről beszélsz. Ez egy régi előítélet, dilidoki, aki hozzá jár, elmebeteg... Gratulálok.
Én is így vagyok...
Azt hiszem a legmélyebb depresszión már túl vagyok, de még vissza-visszaesek a gödörbe.
Akaraterőm nincs, úgy mondanám már belefáradtam az állandó küzdésbe/ hajtásba... pihenni szeretnék...
"Cél... nem modanám ezt célnak. Ez tengődés, minimális életkörülmények megteremtése. "
Szerinted mi lenne cél?:S
"A kérdező kommentje:
Hát így van. Addig nem is fogok,míg nem találok olyan lányt,akiért érdemes lenne változni."
Ha hallgatsz egy középkorú férfi véleményére, akkor ne egy lány miatt változzál meg.
A mások miatt megváltozás alapjaira helyezett kapcsolatok alapból halálra vannak ítélve.
EGY KEZEMEN meg tudom számolni,hogy hány komolyabb(nak vélt) kapcsolatom volt.
És tudod, hogy miért?
Azért, mert én is a barátnőim szája-íze szerint akartam viselkedni.
- Nem is találtam olyan barátnőt, aki hosszútávon mellettem maradt volna.
Ha csak szimplán, egy NŐ hiányzik az életedből, akkor a NŐ megismerése előtt (!) érdemes - önmagad által inspiráltan - olyanra alakítanod az életviteledet, amelyet alkalmasnak tartasz arra, hogy képmutatás nélkül is megállhasd bárhol a helyedet! - NEM CSAK A NŐ "porondján", - BÁRHOL. Idő kérdése, de a képmutató embereket nem nehéz kiismerni, - próbálj meg felvenni egy olyan életvitelt, (ha megfogadod a tanácsomat,) amely által önmagadat nyújtod a külvilág felé is. Az életben nem fog senki szóba állni hosszútávon, ha nem próbálod meg megkeresni a kiutat. Megjelenés: Hogyan nézzek ki, amikor nem otthoni környezetben vagyok? Viselkedés: Határozott, visszahúzódó, harsány, "szürke", intelligens, előzékeny, udvariatlan, türelmetlen, - sokféle tulajdonságból (és azok "összegyúrt" árnyalataiból) alakul ki egy ember személyisége, amely hiszed, vagy sem, KOPONYÁRA LEBONTVA (!) MÁS, ÉS MÁS, - még ha több, mint hét milliárd ember él is a Földön.
A szót nem szaporítva: Neked kell megtenned az első, célzott lépéseket annak érdekében, hogy "kimásszál ebből a szószból".
Tanulságul írom le Neked: Amikor nem mások elvárásai szerint kezdtem el élni az életemet, szinte azonnal (!) "az ölembe hullott" egy barátnő, - Akivel 12. éve élek együtt. Kérlek, gondolkozz el azokon, amit írtam, - és ha úgy gondolod, cselekedj is! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!