Van kiút ebből a nyomorúságos helyzetből?
06:10 vagyok
igen, ez az egyik legjellemzőbb lesújtó ismerkedő kérdés.
sajnos ma már alap dolog, hogy barátok lehetünk, ha olyan korú/magasságú/stílusú/blabla vagy mint ami nekem tetszik.
mert az embereket nem érdekli a másik
én is felajánlanám, csak engem nem érdekelnek a virtuális barátságok, ráadásul tudom is, hogy úgysem fogsz változni addig, amíg rá nem kényszerülsz. :)
Tv, meg internet. Ha állandóan ezt a két fosládát nézed, akkor ne várj változást az életedben. Merj kilépni a komfort zónádból! Keress magadnak valami tömegsportot. Tánc, küzdősport, akármi. Például a salsát még a legbotlábúbb ember is megtanulja, ráadásul közben nagyon sok embert megismerhet (köztük lányokat is).
Gondolj bele. A gép előtt vered a brét ma, holnap, egy hét múlva, egy év múlva, öt év múlva is. Elszalad az idő, te meg megmaradsz ilyen kis senkinek. Kell ez neked? Gondolom nem. Be kéne fejezni az önsajnálatot, és tenni valamit az életedért.
Egyébként mi a célod/céljaid?
Vegetálsz, mint egy páfrány. Szobanövényeket kéne tartanod, a társaságukban jól éreznéd magad.
1 magadért kell változnod és emberi életet kialakítanod, nem egy lány miatt. Az függőség lenne. Egyébként is anyakomplexusszagú így a dolog. Nőj fel.
2 tévé - számítógép: pótcselekvések. Remekül elvonják az időt, kikapcsolják az agyat. Ismereteidet bővíted, persze, jó kifogás, de az ismereteidet akkor is bővíted, ha beiratkozol egy egyetemre, tanfolyamra, vagy csak simán előadásokra jársz, múzeumba, emberek közé.
3 Ha nem megy az ismerkedés, és nem is gyakorolod, akkor nem fog változni semmi.
A helyedben én utálnám magam, mert ez az egész értelmetlen és nem tart sehová. Stagnálás. Nem is élet.
A fejedben turkálást ajánlanám, az antidepresszánst nem. Attól csak még inkább közönyös lennél, és nem érdekelne semmi. Mi az, amit rejtegetsz a fejedben? Szégyellsz valamit? Azt ami vagy? Ami nem lett belőled? Az álmaidat, amikért nem tettél semmit? Egyébként egy jó pszichológus előtt nem kell szégyellned magad, és segít meglátni olyan dolgokat, amiket nem veszel észre, elindít valamerre, és egy ideig vezetget, segít rájönni dolgokra.
Egyébként szerinted van olyan ember, aki nem vegetál, értelmes életet él, mégis olyanokkal barátkozik, mint te? Vagy olyan lány, akinek ez vonzó? Bár az talán akad, világmegmentési-komplexussal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!