Még kb 5 év iskola aztán egyetem aztán munka, na ez az élet. Én ezt így nem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet ezt élvezni? Annyira nyomorúságos ez az egész, miért kell ennek így lennie?
valaki azt mondja hogy "áhh én nem szeretek tanulni" nos ez az a mondat amitől én majd szét robbanok:@ hogyan meri ezt valaki ki mondani, az egész életemet "megsavanyítja" ez a monoton szörnyűség, mindig mondom nemáááár ez nem lehet ,miért kell így lennie?
bocsánat hogy olyan negatív vagyok ,keresem a pozitívumot de olyan kevés van belőle:(
/az egész életemet "megsavanyítja"/
Tudod mi savanyítja az életet ha kiderűl a 20 éves családtagodról hogy súlyos beteg és 5 éven belűl lebénul.
Attól hogy lusta vagytanulni az élet nem lesz katasztrófa gondolkoz kicsit.
A munkát úgy lehet élvezni, hogy olyan munkát vállalsz, amit szeretsz. Sajnos a túlélés érdekében esetleg csak a pénzért vagy kénytelen munkát vállalni.
A tanulást úgy lehet élvezni, hogy sok újat tudok meg, megtudom ezt, megtudom azt, és jaj de jó, hogy tudom. Ez a hozzáállás a későbbiekben hasznos kutatói hozzáálláshoz vezethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!