Én miért nem tudok úgy beszélgetni, mint a többiek?
Hát ez velem is sokszor előfordul. Ha elmegyek valakivel valahova akkor kb 10-15 perc amíg megbeszéljük h mi van a másikkal, kivel mi történt amíg nem találkoztunk(hozzáteszem néha már itt lefagyok ugyanis semmi sem történik velem általában..), aztán már nem tudunk miről beszélni és jön a nagy hallgatás. Én várom, hogy ő megszólaljon, ő meg gondolom azt, hogy én szólaljak meg. Az a baj, hogy számomra teljesen érdektelen dolgokról beszélünk, pl munkahelye, iskola, stb..., és olyan kérdéseket teszek fel amik nem is érdekelnek, de az sokkal cikibbnek érzem ha kussban ülök. Viszont ez a felesleges szócséplés meg már annyira idegesít, hogy legszívesebben nem is találkoznék senkivel.
Szerintem az lehet a baj, hogy nincs közös témánk az ismerőseinkkel, mivel közös élményeink sincsenek. legalábbis nálam biztos, hogy ez a baj.
20L
Ne aggódj kedves kérdező,te a "jó hallgatóság" tagja vagy,nincs itt semmiféle defekt. Ilyen is kell! Gondold csak el mekkora zűrzavar,és zaj lenne ha mindenki csak fújná a magáét! :D
A "lapátos" lány :)
23:14 vagyok
szerintem sincs semmiféle defekted, csak nehezen beszélgetsz el olyan emberekkel akik számodra ismeretlenek, vagy akiket csak alig ismersz. Ezzel nincs semmi gond, inkább beszélj kevesebbet vagy csak hallgass minthogy f.sd a szót a semmiről.
Azért, mert nem ismered őket, nincs sok közös témátok stb.
Egyébként én kb 50%-ban vagyok ilyen, bár az utóbbi időben egyre jobban törekszek arra, hogy inkább beszéljek, mint hallgassak, mert szerencsére ha beszélek, akkor nevetés van :)
Próbáld ki: először energiaital, de ne ilyen tesco-s szarokat igyál, hanem minimum Hell, Adrenalin vagy valami.
Ha ettől nem jön meg a kedved, akkor igyál egy kevés alkoholt. Nekem egy doboz sör elég szokott lenni. (nem vagyok alkoholista és a sörös dolog a ritkábbik eset, mivel motorozok és akkor inkább iszok nrg drinket, mint alkoholt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!