Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj, ha valaki csak kevés...

Baj, ha valaki csak kevés emberrel beszélget, de neki az úgy pont elég? A többiek ezért visszahúzódónak tartják, pedig csak úgymond : nincs kedve beszélgetni emberekkel.

Figyelt kérdés
2008. nov. 26. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem,nem baj,főleg,ha ez neked is jó,és nem bántasz meg vele senkit.
2008. nov. 26. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem baj, ha Neked így jó. Azokkal meg ne foglalkozz, akik emiatt ítélkeznek úgy, hogy nem is ismernek.
2008. nov. 26. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
én is ilyen vagyok és mindenki azt hizsi hogy milyen visszahuzodo csöndes vagyok, nem csak utálok olyanokkal beszélni akik nem szimpatikusak meg mégis miröl lehet olyanokkal beszélni akikkel nincs semmi közös téma.
2008. nov. 27. 15:19
 4/4 anonim válasza:
100%
Az én barátom is ilyen, és néha kicsit zavar ha társaságba vinném, de amúgy nagyon jó vele, és szeretem, úgyhogy dolgozunk a közös nevezőn, én meg elfogadom, hogy ilyen...
2008. nov. 27. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!