Az öngyilkosság gondolata vigasz?
Figyelt kérdés
Volt-e már itt más is,akit az öngyilkosság gondolata vigasztalt?2011. ápr. 24. 18:07
21/27 anonim válasza:
eleinte vigasztalt, de mostmár nem enged el, nem hagyna egy percre se békén!
22/27 anonim válasza:
annak aki a rákosokkal jön üzenem hogy menjen a francba, mert fogalma nincs mi játszódik le egy öngyilkos fejében!
23/27 anonim válasza:
én_:
Megkérdezhetném, hogy miért akar valaki öngyilkos lenni?
24/27 anonim válasza:
Igazad van, fogalmam sincs, mi játszódhat le egy öngyilkos fejében. Viszont őszintén szólva, nem értem, hogy miért akar valaki öngyilkos lenni? (És akármennyire is fáj neked, de igazam van.) Miért akar valaki meghalni? Sz*r az élete? Nekem is! Ez nem kifogás!
25/27 anonim válasza:
ha már így kell írd hogy "akkor is igazam van" akkor ott már te sem vagy biztos a saját igazadban. Am szerintem az igazság rohadtul relatív, akárcsak az hogy mit látsz ha felveszel különböző napszemüvegeket. Szerintem addig örülj még nem érted, hogy milyen. azt hogy ki miért akar öngyilkos lenni én nem tudhatom, mert nagy a világ és sokféle ember él benne. csak annyit mondhatok el amit én érzek. az öngyilkosság gondolata egyfolytában kísért, és egyszer azért leszek öngyilkos hogy megszabaduljak a késztetéstől. és igen elismerem h nem vagyok egészséges ember, de ettől még nem kell kidobni a kukába... talán... talán bennem is van vmi rohadt érték, sőt talán egyszerre is lehet igazunk.
26/27 anonim válasza:
egyébként ez sztereotípia h úgy néz ki egy öngyilkos h jaj szar az élet megölöm magam... ez inkább vmi emo szöveg :D,,, van aki nem azért öli meg magát mert szar az élet
27/27 anonim válasza:
Mégis honnan veszed, hogy bizonytalan vagyok? Én nem így érzem. (1)
Örülök is, hogy nem értem - legalább is egy felőle - másfelől meg fúrja az oldalam a "kíváncsiság". (2)
Ki mondta, hogy kikell dobni a kukába? Mert én biztos nem, és még csak gondolni se gondoltam rá! Úgyhogy ennyit erről. Ezt szerintme igazán nem mondhatod, hogy azt mondtam selejt vagy, vagy bárki más. (3)
Igen, (talán) egyszerre is lehet igazunk. Nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!