Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az öngyilkosság gondolata vigasz?

Az öngyilkosság gondolata vigasz?

Figyelt kérdés
Volt-e már itt más is,akit az öngyilkosság gondolata vigasztalt?
2011. ápr. 24. 18:07
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
jah..azon jár az eszem ...hogy hogyan csináljam...mert már nem bírom..
2011. ápr. 24. 18:12
 2/27 A kérdező kommentje:

Ezt kétértelmüen gondoltam!

Nem csak menekülésként volna vigasz,hanem ugy is,hogy azt gondolod,ha már nagyon rossz bármikor megteheted,de valójában halogatod!

2011. ápr. 24. 18:14
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
igen, azon gondolkoztam hogyha valaki olyan személy aki hihetetlenül fontos és meghal, még mindig megtehetem ezt...
2011. ápr. 24. 18:20
 4/27 anonim ***** válasza:
Minden nap halogatom. Talán jobb lesz, talán találok munkát, talán nyerek a lottón, ki nevelné fel a gyerekeimet stb... Amíg ezen gondolkodom nem teszem meg, de remélem nem borul köd az agyamra és feladjam.
2011. ápr. 24. 18:20
 5/27 anonim ***** válasza:
41%
ti hogyan csinálnátok???
2011. ápr. 24. 18:23
 6/27 A kérdező kommentje:

Én már többször eljátszottam!

Üres fegyvert tartottam a halántékomhoz és meghuztam a ravaszt!A csattannás szörnyü volt!

2011. ápr. 24. 18:27
 7/27 anonim ***** válasza:

kötél, gyógyszer, ér felvágás, vonat elé

Sztem nem a miként a lényeg, csak tuti legyen, ha úgy döntök.

2011. ápr. 24. 19:35
 8/27 anonim ***** válasza:
25%

Ez most komoly?

Egyes embereknek nem adatik meg az a lehetőség, hogy éljenek, mert teszem fel azt rákosok, vagy bármi más. De élni szeretnének még, csak éppen nem lehet nekik!

Te pedig, aki - gondolom én - egészséges vagy, eldobnád az életet ami kaptál. Az élet egy ajándék, és nem kellene csak azért feladni, mert valami rosszul siekrült, vagy mert unalmas életed van.

Tudod ha arra gondolsz, hoyg az afrikai éhezők milyen rossz helyzetben vannak, de ÉLNI AKARNAK, akkor ez azért elgondolkdotató. Ők éheznek, és minden okuk emg van rá, hogy öngyilkosak legyenek, de nem teszik. Miért nem? Mert ők annak is örülnek ami van.

Úgyhogy inkább próbálj meg élni! Akárhányszor a padlóra kerülsz állj fel, de az öngyilkosság menekülés a problémák elől. Márpedig a problémák elől menekülni nem megoldás.

2011. ápr. 24. 19:36
 9/27 A kérdező kommentje:

19:36

Itt most nem az a lényeg,hogy legyen-e valaki öngyilkos-mint általában,hanem az,hogy mit vár az öngyilkosságtól!

A betegek és éhezők élete,pedig nem az én életem ugyhogy ez rossz érv,hogy azért éljen valaki,mert valakinek még rosszabb!

Ha hasonlitgatunk,akkor miért nem hasonlitjuk magunkat ahhoz,akiknek jobb,mint nekünk?!

De amint mondtam itt nem ez a lényeg!

Az élet ajándék!A halál is ajándék!

Az öngyilkosság müvészete nagyszerü lehetőség nem kéne tabunak tekinteni.Beszélni kéne róla!

2011. ápr. 24. 20:10
 10/27 A..... válasza:
41%
Az öngyilkosságtól a szabadságot várod, azt hogy nem fog fájni már semmi, nem kell felelősséget vállalni semmiért és Neked jobb lesz. Szerintem pedig az a helyes ha nem vársz tőle semmit, sőt meg sem fordul a fejedben. Az öngyilkosság a gyávák gondolata ill. menedéke, akik nem mernek szembenézni az élettel. Tudom miről beszélek...
2011. ápr. 24. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!