Az öngyilkosság gondolata vigasz?
Ezt kétértelmüen gondoltam!
Nem csak menekülésként volna vigasz,hanem ugy is,hogy azt gondolod,ha már nagyon rossz bármikor megteheted,de valójában halogatod!
Én már többször eljátszottam!
Üres fegyvert tartottam a halántékomhoz és meghuztam a ravaszt!A csattannás szörnyü volt!
kötél, gyógyszer, ér felvágás, vonat elé
Sztem nem a miként a lényeg, csak tuti legyen, ha úgy döntök.
Ez most komoly?
Egyes embereknek nem adatik meg az a lehetőség, hogy éljenek, mert teszem fel azt rákosok, vagy bármi más. De élni szeretnének még, csak éppen nem lehet nekik!
Te pedig, aki - gondolom én - egészséges vagy, eldobnád az életet ami kaptál. Az élet egy ajándék, és nem kellene csak azért feladni, mert valami rosszul siekrült, vagy mert unalmas életed van.
Tudod ha arra gondolsz, hoyg az afrikai éhezők milyen rossz helyzetben vannak, de ÉLNI AKARNAK, akkor ez azért elgondolkdotató. Ők éheznek, és minden okuk emg van rá, hogy öngyilkosak legyenek, de nem teszik. Miért nem? Mert ők annak is örülnek ami van.
Úgyhogy inkább próbálj meg élni! Akárhányszor a padlóra kerülsz állj fel, de az öngyilkosság menekülés a problémák elől. Márpedig a problémák elől menekülni nem megoldás.
19:36
Itt most nem az a lényeg,hogy legyen-e valaki öngyilkos-mint általában,hanem az,hogy mit vár az öngyilkosságtól!
A betegek és éhezők élete,pedig nem az én életem ugyhogy ez rossz érv,hogy azért éljen valaki,mert valakinek még rosszabb!
Ha hasonlitgatunk,akkor miért nem hasonlitjuk magunkat ahhoz,akiknek jobb,mint nekünk?!
De amint mondtam itt nem ez a lényeg!
Az élet ajándék!A halál is ajándék!
Az öngyilkosság müvészete nagyszerü lehetőség nem kéne tabunak tekinteni.Beszélni kéne róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!