Néha egyszerűbb lenne az öngyilkosság nem?
Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 13:52
1/9 anonim válasza:
Aki megöli saját magát, az értelmetlenné teszi a létezését.
2/9 anonim válasza:
Az öngyilkosság olyan, mint amikor a mozgó vonatból kiugrasz. Nem elég, h nem érkezel meg a célodba, de még össze is töröd magad. Aztán mehetsz vissza az állomásra, és várhatod a következő vonatot.
3/9 ji..... válasza:
Egyáltalán nem egyszerű. Többnyire gyomormosás és kórház a vége...
4/9 anonim válasza:
Nem, nem lenne egyszerűbb!! Ha megpróbálod, és nem sikerül, életed végéig nyomorék maradsz. Vagy talán jobb kerekes székben ülve élni tovább az életed, mint a saját két lábadon?
5/9 A kérdező kommentje:
aki aztirta h probáljam ki annak irom h csak utánad ^^.
Ez most nem azt jelentette h meg akarom tenni csak egy gondolat.. mert néha télleg egyszerübb lenne semmivé lenni gondokat itthagyni ienek. meg lenne annyi eszem h olyat választok amibe tuti belehalok és nem csak nyomorék leszek.
de még véletlenül se akarok meghalni márcsak azért se mert az jobban fájna a halálnál is ha tudnám h mit érezne ekkor az akit szeretek ugyhogy öröké fogok élni és kész :D de köszönöm a válaszokat kiváncsi voltam más véleményekre.
2011. júl. 28. 14:47
7/9 anonim válasza:
A veszteseknek van az öngyilkosság.
8/9 anonim válasza:
Aki azt mondja, hogy a mostani helyzet jó, az szerintem nem ebben a világban él. Elhiszem, hogy valakinek megfelel az, hogy éhbérért dolgozik, de nekem nem.
9/9 anonim válasza:
Szerintem senkinek nem felel meg az, hogy éhbérért gürcöl. Elég sokan vagyunk így ezzel.
De az öngyilkosság a gyáváké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!