Mi a megoldás a problémáimra? Öngyilkosság?
"bármikor elvágom a nyaki artériám"
Ahha, hogyne. Nagy k a m u g é p vagy kérdező.
Ez olyan mint amikor egy szűzlány azt mondja "bármikor elvállalok egy szendvics+mélytorkos felállást" Aztán meglátja az első péniszt testközelből és elkezd reszketni....
első:
Te hogy tudtál szívet írni? Nekem nem adja ki a válaszban...
való igaz. Az élet egy nagy rakás szar, mert többet nem ér annál az biztos. De próbálj úgy élni, hogy azért is élni fogok, légy erős. Sosem tudhatod azt, hogy mit hoz a jövő, akár egy pillanat alatt megváltozhat az egész életed. Biztos vagyok benne, hogy van aki szeret téged pl. szüleid, rokonaid, akiket viszont szeretsz, gondolj rájuk (mégha kevés ember is) hogy mit érzenének ha te már nem lennél.
Mivel ugyanebben a cipőben járok mint te (ugyanezekkel a problémakkal is) , ezért tudom, milyen érzés.
Remélem tudtam segíteni! :)
Te is tudod ,hogy nem csinálthatod meg. Ha másér nemis,magadér. Nem ismerlek,ezér erős érvekkel sem tudnálak támogatni,de eléggé érzékeny lány vagyok. És rossz volt olvasni a fogalmazásod, nem sajnállak mer nem szabad. De ne csinálj hülyeséget.. Írhatsz privit is ,ha gondolod..
nyugi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!