Mi a megoldás a problémáimra? Öngyilkosság?
Figyelt kérdés
Sokan hajtogatják öngyilkosságot fontolgatóknak, hogy az nem megoldás. De nekem tényleg bonyolult. 17 vagyok, és már 3 éve foglalkoztat az öngyilkosság. Nem félek tőle, bármikor elvágom a nyaki artériám, de mindig maradt bennem valami remény, de már elfogyott. Magányos vagyok és akármit próbáltam ki eddig, semmit nem élveztem. Semmi hobbim nincs, mert mindent unok. Továbbá semmi értelmet nem látok az életben, egy nagy rakás sz@r az égész. Aki lát valami más megoldást a helyzetre, mint öngyilkosság, az írja le. Köszi2011. szept. 15. 16:37
11/12 gabyjoze8377 válasza:
Önsajnáló emberek... Gondolj inkább az éhező gyerekekre... Idióta! Ezt a legegyszerűbb...megölöm magam bla bla bla... Inkább nézz szembe saját magaddal meg az életeddel és változtass rajta. Ne mástól várd a megoldást! Te magad tehetsz a sz@r életed ellen. De nem így!
12/12 anonim válasza:
Remény... az emberi önáltatás kvintesszenciája ami egyszerre tud a legerősebb oldalunk és a leggyengébb pontunk lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!