Butaság miatt öngyilkosság?
nagyon buta vagyok, valószínűleg mértéktelenül alacsony az iq-m. sokat bántottak már, hogy hülyeséget beszélek, hogy ostoba vagyok, és még sorolhatnám.
úgy érzem, hogy igazuk van. viszont úgy vallom, hogy buta embereknek nincs helye a társadalomban (mert kihasználják őket, átverik őket, bajba kerülnek, és sok kárt okoznak ezzel az állammnak, fájdalmat a szeretteiknek, bénábbak és esetlenebbek, stb), ezért meg akarom ölni magam.
van jogom hozzá? tudom, hogy buta leszek mindörökké (alacsony iq-t képtelenség feltornászni), hogy lehet butaságom miatt sok bajt fogok okozni, és nehéz elviselni, hogy ha jót is akarok, másoknak, akad egy-két olyan okos, aki megakadályoz ebben.
Szerintem alá becsülöd önmagad!
Nem tudom miért akarsz öngyilkos lenni,de nem vagy ezzel egyedül.Sajnos!!
Teca
de az itt a lényeg, hogy nem szeretnék buta/hülye lenni, viszont úgy érzem, tehetetlen vagyok, mikor nem tudok megérteni, átlátni, megoldani problémákat, vagy éppen átvernek azok, akiket szerettem, vagy szeretek. ha felhasználják a jóakaratomat, kedvességemet, és konkrétan bajba sodornak.
olyan is megesett már, hogy butaságom miatt egy olyan mellett álltam ki, aki bűnös volt.
Az elgépelés, nem hiba :)
Továbbra is fenntartom, hogy az önbecsülésed a baj. Ha visszaélnek a bizalmaddal, az nem a te butaságod, hanem mások gátlástalan rosszíndulata miatt van. Cserélj ismerősöket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!