Semmihez nem értek, tehetségtelen vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az osztályomból mindenki volt már valamilyen versenyen,ért el helyezés én pedig semmin se voltam.Egyik barátnőm perfektül vágja angolt és csak 14 éves,másik németet,harmadik meg kémiából nagyon jó...negyedik meg olyan szépen rajzol én meg azt se tudok :( képzeljétek milyen ciki lesz,hogy év végén mindenki kap diplomát csak én nem :( szüleim is mindig kiabálnak,hogy milyen hülye vagyok :/mit csináljak? 14/L2011. ápr. 10. 17:33
11/12 anonim válasza:
egyél sok hot-dogot és ha megtudsz enni mondjuk egymás után 10-et akkor meg is találtad hogy mibe vagy jó. HOT-DOG EVÉSBE!
12/12 A kérdező kommentje:
LoL... :D elvagyám:D
2011. ápr. 12. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!