Én több dolgot tudnék írni, h mikben vagyok béna, utolsó meg hasonlók. Miért lennél tehetségtelen? Nem kell versenyezni, mert minek. Mindig csak egy valaki lehet a legjobb, az összes többinél van jobb.
2011. aug. 20. 20:41
Próbálj meg rajzolni, énekelni, lovagolni, főzni, tornázni, úszni, utcai táncot is ajánlom.. csak próbáld ki őket, ha egyik se megy, akkor írj vissza nekem, mert még vannak ötleteim :)
2011. aug. 21. 10:27
3/13 A kérdező kommentje:
Most vettek fel énekelni ahova jelentkeztem, de ezzel az egésszel amit írtam inkább arra akartam utalni, hogy nincs semmilyen jó tulajdonságom, nem kellek senkinek se. Igen felvettek énekelni, ez tök jó meg minden, de mégse vagyok boldog. Gyakran cikin érzem magam mások előtt és nem tudom mit csináljak, mit kezdjek magammal. Nem tudom mire vagyok jó és miért vagyok itt. Viszonylag már idős is vagyok bele kezdeni új dol
4/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat rossz a gép és véletlenül elküldtem, de még nem akartam.
Amit még akartam ,hogy idős vagyok új dologba belekezdeni.
Rajzoláshoz nincs tehetségem, főzni és még csak tanulgatok.
Ne érezd magad rosszul! Nem ismerlek, ezért tényleg nem tudhatom milyen vagy, de egy biztos.. szerethető! minden emberben lehet valamit szeretni, biztos sok jó tulajdonságod van, szerény is lehetsz a leírtak alapján, bizonytalan is..
2011. aug. 21. 17:15
Ja! És semmihez nem lehet az ember ez túl idős! Kivéve ha 70 felett vagy :) ott már vannak bajok! De ha énekelsz akkor van olyan dolog ami gyönyörű az életedben.. a zene! csak el kell rajta gondolkodni!
2011. aug. 21. 17:17
2011. aug. 21. 17:17
8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddig írtakat, majd igyekszem magamat pozitívan látni.
16 vagyok
9/13 anonim válasza:
Szia! Ne úgy állj a dologhoz, hogy "mindenben"... Én is egy csomó dologban utolsó vagyok, nem tudom csinálni (lehet többen is mint amiben jó vagyok). Egyszer -hidd el- megfogod találni azt amiben te vagy a legjobb. Albert Einstein is 6 évesen kezdett el beszélni... :)
2011. aug. 21. 19:07
Ne akarj mindenben jó lenni...egy valamiben legyél nagyon jó.
Ha több évig tanulok különféle sportokat de egyik sem megy nem az a tanulság, hogy nem vagyok jó semmiben hanem, hogy nem vagyok jó a sportokban. Szerintem neked nincsen zenei hallásod. Vagyis van egy kicsi, mert 3 év az 3 év, de ha az egy adottság akkor sokkal könnyebben megy minden. Nem megy a táncolás, a zenélés (fuvolázás) és az éneklésben sem leszel egy Pavarotti. Ennyi idő után nehéz beismerni de el kell fogadni.
Keress egy másik tevékenységet ami nem kapcsolódik a zenéhez. Ne erőltesd azt ami nem működik.
2011. aug. 22. 12:08
Kapcsolódó kérdések: