Semmihez nem értek, tehetségtelen vagyok. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az osztályomból mindenki volt már valamilyen versenyen,ért el helyezés én pedig semmin se voltam.Egyik barátnőm perfektül vágja angolt és csak 14 éves,másik németet,harmadik meg kémiából nagyon jó...negyedik meg olyan szépen rajzol én meg azt se tudok :( képzeljétek milyen ciki lesz,hogy év végén mindenki kap diplomát csak én nem :( szüleim is mindig kiabálnak,hogy milyen hülye vagyok :/mit csináljak? 14/L2011. ápr. 10. 17:33
2/12 A kérdező kommentje:
igen,ha valaki valami helyezést ér el akkor diplomát kap...
2011. ápr. 10. 17:43
4/12 A kérdező kommentje:
haha...
2011. ápr. 10. 17:46
5/12 anonim válasza:
Valószínűleg nem tehetségtelenségről, hanem önbizalomhiányról van szó nálad. ("szüleim is mindig kiabálnak,hogy milyen hülye vagyok"). Ha valamit sokat hallunk, azt előbb-utóbb elhisszük.
Olyan ugyanis nincs, hogy valaki semmiben sem jó. Első lépésként igyekezz olyasmit találni, amit szívesen, élvezettel csinálsz. Nem kell, hogy sulival kapcsolatos legyen, bármilyen elfoglaltság megfelel. Aztán ha elmélyedsz és sokat foglalkozol vele, kizárt, hogy ne legyenek sikereid. Pár év múlva egyáltalán nem az fog számítani, hogy kaptál-e a suliban diplomát, vagy nem. Sokkal inkább az, hogy létezik valami, amiben jó vagy, ráadásul örömet lelsz benne.
6/12 A kérdező kommentje:
utolsó:köszönöm a választ!olyan rossz érzés,hogy barátnőim hogy is mondjam okosak meg minden...én pedig...depressziós vagyok meg minden...suli se megy jól,bukásra állok egy tantárgyból és juniusba ballagok :(
2011. ápr. 10. 18:30
7/12 anonim válasza:
suliban en sem vok vmi jo tanulo de en zeneben vagyok jobb mint barmelyik osztalytarsam (angolbol is jo vagyok de azt nem a suliban tanultam hanem rokonaimtol, internetes jatekokbol mar kiskorom ota) az osztalytarsaim (lanyok) akik kitunoek pedig nem is okosak ha tancrol van szo akkor kiderul hogy en sokal jobb vagyok naluk... mindegy csak annyi hogy keresd hogy miben vagy jo! (bocs ha nem ertheto) L14
8/12 A kérdező kommentje:
de érthető volt! :D hát...megpróbálom megkeresni,h mibe vagyok jó... :( csak nem tudom,hogy hogy.... :D
2011. ápr. 10. 19:14
9/12 anonim válasza:
Én is így voltam vele.azt csináltam,hogy szakkörről szakkörre jártam,kerestem, hogy mi az amit örömmel csinálok. Végül rátaláltam egy újságíróképzésre,és immáron 1 éve írogatok,és láss csodát,az elismerések is jönnek.közben rájöttem,h konyítok az íráshoz, és már készül az első regényem is :) szóval azt tudom tanácsolni,hogy minél több területen próbáld ki magad.járj szakkörökre,foglalkozásokra.meg fogod találni, miben vagy jó és mit szeretsz csinálni,hidd el nekem :)
10/12 A kérdező kommentje:
oké :D
2011. ápr. 10. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!