Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kiégtem. Nem tudok alkotni...

Kiégtem. Nem tudok alkotni semmit. Mit tegyek, ha még mozdulni se tudok, mert nincs kedvem semmihez?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 12:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Új impressziókra van szükséged!! Meg nagy akaraterőre. Minden kezdet nehéz, na de ha rám hallgatsz, nekem ezek általában be szoktak jönni... Felülsz egy vonatra, elmész egy tök ismeretlen helyre, és szóba elegyedsz érdekes emberekkel. Vagy a másik tippem, hogy elmész valami kiállításra, vagy előadásra, és ott más emberek munkáiból merítesz ihletet, stb. esetleg beszélgetsz a művésszel. Ja, illetve még vannak olyan ismerőseim, akik ekkor magukkal foglalkoznak. Elmennek sportolni, vásárolnak maguknak valamit, meditálnak, meg ilyesmi, nos, akárhányszor próbáltam, ez rajtam nem segített. Mert hiányzik belőled valami, ilyenkor, és ha egyedül vagy, nem tudod megtalálni. Ha bezárkózol magadba, nem tudsz hová menekülni :D

Na, remélem talpra állsz, és sok sikert kívánok! :)

2011. júl. 10. 13:18
 2/10 anonim válasza:
Nekem ilyenkor az segít, ha azt teszem, ami eluralkodott rajtam; a semmittevést. Ne zavarjon, ha pár napig, esetleg hetekig nem alkotsz semmit. Az azt jelenti, hogy még nincs megfelelő ihleted. Talán a hőség is okozhatja, és a hirtelen hőmérséklet változások. De ne aggódj, inkább próbálkozz később!
2011. júl. 10. 14:40
 3/10 anonim ***** válasza:
nem kell erőltetni, csak éld az életed. csinálj valamit. ilyenkor jól jönnek a barátok akik kirángatnak az ágyból meg a gép elől a szabadba
2011. júl. 10. 18:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Az lenne a legjobb a világon, de ők nem rángatnak sehova. Inkább őket kell győzködni, hogy találkozzunk. De legtöbbször nem érnek rá...
2011. júl. 10. 18:13
 5/10 anonim ***** válasza:

menjünk egy együtt egy kiállításra. Szerintem is segítenek ezek a dolgok ,és én is ismerkednék új emberekkel de valljuk meg egyedül nem szívesen megy az ember -én úgy csak feszengek ..semmi értelme ..

De ha van kedved barátilag, egyáltalán megismerni egymást és így eljárogatni rendezvényekre már többet tettünk azért h visszaszerezzük az elveszett inspirációt .

26n

2011. júl. 21. 17:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Hol laksz egyébként? Istenem, mond hogy nem a világ másik felén... Mert mindig ez szokott lenni..
2011. júl. 21. 20:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Bp -előző voltam .

Te?

2011. júl. 21. 23:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagykőrös.. Igaz egy megyében lakunk, de akkor is a két legtávolabbi csücskén..
2011. júl. 22. 13:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor ezt elvetetted ha jól érzékelem :)- olyan könnyen feladnak mindet az emberek ..-tudom mert én is soxor ilyen vagyok.

Azért ha erre jársz dobj egy üzit ide akár ,és ha épp mindketten ráérünk beszélgetünk kicsit személyesen is egy kávé /tea mellett.

:)

2011. júl. 22. 20:34
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem akarom elvetni ezt a lehetőséget... Csak hát én nem mehetek csak úgy fel Budapestre egyedül. Ugyan is veled ellentétben én még kiskorú vagyok. :) És hát nem rajtam múlik hogy felutazok e vagy sem. Gondolom te meg nem fogsz miattam Nagykőrösre vagy akár Kecskemétre utazni...
2011. júl. 22. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!