Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tehetségtelen vagyok?

Tehetségtelen vagyok?

Figyelt kérdés
Nem értek semmihez se egyszerűen. A suliba is szerintem szinte az egyik legbutább ember vagyok.3 éve járok táncolni,de nem tudok semmit se kb. meg a többi csaj is tökre utál és mindig mennek a ilyen-olyan versenyre, de én még egyen se voltam.3 éve fuvolázok és tökre keveset tudok és hiába csinálom ezeket tényleg nem nagy cucc amit művelek semmi különleges nincs benne.Az egyik barátnőm nagyon jól gitározik és fuvolázni is tud valamennyire ,de nem ezzel törődik, de, hogy, ha foglalkozna vele azonnal leelőzne a tudásával.Én meg hiába küszködök nem megy semmi.
2011. aug. 20. 20:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
16.. előtted az élet!
2011. aug. 22. 18:11
 12/13 A kérdező kommentje:

Most olvastam vissza ezt a kérdésem és az összes kommentet.

Jót mosolyogtam magamon. Nem mondom most is van önbizalomhiányom, de nem ennyire mint akkor. Sokkal magabiztosabb vagyok :) És tuti nem írnék ki ilyen kérdést, pláne nem úgy, hogy ennyire lehúzom magam, hogy mennyire rossz vagyok.

Amúgy a fuvolában is volt egy holtpont amin átlendültem és azóta nagyon jól szól. Nem lettem sokkal tehetségesebb, de pont annyira vagyok jó benne amennyire kell, hiszen nem szeretném ezzel megváltani a világot :D Meg az alapvizsgám is nagyon jól sikerült. Szóval a zene az marad.

Az a barátnőm aki meg gitározik nagyon tehetséges zeneileg. Jó a füle meg minden. De nem cserélnék vele életet, sőt mással sem. Bármennyire is csábító, hogy olyan ügyes, de magamat nem adnám "csak" a zenei hallásért. Konkrétan más adottsága, tulajdponsága nem is kéne. :P El sem hiszem, hogy vágytam volna a testcserére vele...

Csak gondoltam leírom, hátha valamelyikőtök elolvassa aki írt nekem anno.

És köszönöm, hogy ismeretlenül is ilyen kedveseket írtatok.

2015. júl. 8. 15:38
 13/13 anonim válasza:
Es most mi van veled kedves kérdező? :)
2016. okt. 6. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!