Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szemet dolog ha valakin...

Szemet dolog ha valakin ugyanolyan dologgal bosszut allok?

Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 17:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok, és még vmi:

tudod mi a legjobb bosszú?? : ha azt látja, h nem viselt meg, ami tett!!!!!!!! mosolyogj!! ez a legnehezebb dolog, elrejteni, h talán megszakad a szived attól, amit tett, de ez a leghatásosabb bosszú!!

2009. febr. 24. 10:27
 12/14 anonim ***** válasza:
80%

Érdemes elolvasni...:

[link]

2009. febr. 24. 12:51
 13/14 anonim ***** válasza:
80%

Tényleg nem leszel jobban tőle. Én kipróbáltam nem segített, vagy inkább nem elégített ki. Ugyanolyan rohadt szemétnek éreztem magam és nem bírtam tükörbe nézni.

Ellenben ha vársz akkor a sors visszaadja neki (ez mindig bejött), na ezeken a szitukon jókat szoktam röhögni (kvázi kárörvendeni :)) és ez segít :). (Bár erre gyakran éveket kell várni, de hidd el akkor eszébe jutsz és te is tudomást szerzel a dologról :) micsoda véletlen :))

2009. febr. 26. 14:47
 14/14 anonim válasza:
73%

erre két dolgot tudok mondani:

1.Ha lemész te is kutyába bolhás leszel!

2. Ha megdobnak kővel, és visszadobod, betörik a fejed!

2009. febr. 27. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!