Megfigyeltem, hogy egyes lányok ugyanolyan viccesek minta fiúk, viszont ha egy fiú mesél valamit, azon a srácok jobban röhögnek, mintha a csaj mesélné ugyanazt, nem?
Figyelt kérdés
2010. okt. 13. 19:27
1/9 anonim válasza:
Ez sajnos így igaz,velem is hasonló a helyzet...
3/9 A kérdező kommentje:
mármint velem nem így van, és nem is ˝merem˝ a fiúknak mondani a sztorikat, mert az gáz ha egy ˝vicc˝után jön a nagy csend. szóval maradok veszteg.:D
2010. okt. 13. 20:14
4/9 anonim válasza:
Igen ez sajna így van kedves kérdező.. az okát nem tudom, de talán a pasik jobbszeretnek egymás közt viccelődni.
5/9 anonim válasza:
Igen, a fiúkat közösségben nagyon nehéz lányként megnevettetni. Akkor is necces, hogy inkább rajtad röhögnek, mint veled... :) Ez ilyen fiúbanda-szokás. Ők a leggagyibb vicceiken is együttes erővel nevetnek. De ha pl. kettő-hárommal poénkodsz csak egyszerre, azok bevesznek. Ha feltűnik még kettő-három, jobb ha csendben maradsz, mert "humorosan" szétoltanak. :) Kínos csend pedig minden társaságban mindenkivel megesik. Mi már csak röhögünk azon is. :) Hányadikos vagy?
6/9 A kérdező kommentje:
17éves
2010. okt. 14. 15:46
7/9 anonim válasza:
Azért mert titkon minden egyes fiú reméli, hogy egyszer szexuális kapcsolatot létesíthet veled és nem mernek nagyon röhögni, mert félnek hogy azt hiszed az nem elég férfias. És finomabban is bánnak veled. Vagy tényleg borzalmasan viccelődsz csak nem merik megmondani a fentebb említett okok miatt.
Ez nem csak olyan légből kapott dolog, én is fiú vagyok 17 és HIDD EL nekem, hogy ez így van. :)
8/9 A kérdező kommentje:
hát nem rosszak a vicceim amúgy. mert a lányokat mindig megröhögtetem, de ez a dolog idegesít.:D
egyébként kösz a választ .:D
2010. okt. 14. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!