Szemet dolog ha valakin ugyanolyan dologgal bosszut allok?
Figyelt kérdés
2009. febr. 22. 17:20
1/14 anonim válasza:
Igen!Tehát ő tett valamit ellened és azért akarsz bosszút állni?Mert ez neked rossz?Akkor ne állj bosszút mert lealacsonyodsz az ő szintjére és akkor ne sírjon a szád ha visszaadod neki.
2/14 anonim válasza:
nem, ő nem sajnált téged, nem volt rád tekintettel, te miért legyél???
te se érdemelted ki..
3/14 anonim válasza:
Attól hogy te nem alacsonyodsz le, nem fogod magad jobban érezni. Az embereknek tudnia kell, hogy hol a határ, és hogyha úgy érzed hogy átlépték, akkor az bosszúért kiált. Nem szép dolog, de ilyen világot élünk, érvényesíteni kell az érdeket.
5/14 anonim válasza:
egy bölcsesség : "Nem kell lealacsonyodni az ő szintjére, mert akkor legyőz a rutinjával"
ez mond valamit?
6/14 anonim válasza:
Az én elvem: "szemet szemért, fogat fogért". Akkor is, ha ezt az érzékenyebb lelkületűek nem tartják erkölcsösnek.
7/14 anonim válasza:
Én meg úgy vagyok az ilyen dolgokkal, hogy ha te valakit szemétnek, rossz embernek tartasz, majd te ezért ugyanúgy viselkedsz, akkor te semmivel nem leszel annál az illetőnél jobb. Hiába te csak azért csinálod, hogy visszavágj.
8/14 anonim válasza:
Nem tartom szemét dolognak, általában abból értenek legjobban, ha ugyanazt kapják vissza.
9/14 anonim válasza:
Egyszer én is elgondolkoztam azon, hogy bosszút kéne állnom, de arra jutottam, hogy nem érezném magam jobban utána. Inkább eldöntöttem, hogy kedves leszek, és akkor majd belátja, hogy ő volt a bunkó. Ha meg nem, akkor is tiszta marad a lelkiismeretem.
10/14 anonim válasza:
ebben a világban már lényegtelen, h mi szemét dolog és mi nem. de ez csak mókuskerék lenne. ha ő rosszat tett neked, akkor várj, és hidd el, eljön az alkalom, h visszaüt a dolog!!!! ha ezt kivárod, nagy türelem kell hozzá, de a sors visszajátsza mindig a dolgokat, akkor te jól kerülsz ki belőle!! ne az ő módszerét add vissza, hanem várd ki a megoldást. jönni fog! hidd el, 31évnyi tapasztalatom mindig megmutatta ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!