Hogy vagytok ezzel a barátság dologgal, bandázás, vagy egy legjobb barátnő/barát?
16 éves vagyok,lány.
Nem vagyok remete,nyílt vagyok mindenkivel úgy érzem,van sok barátom,meg haverok,akikkel kevésbé szoros a kapcsolat.
És úgy irigylem azokat az embereket,akik bandáznak,úgyértem vannak pl. 4-en 5-en és mindenhol együtt vannak, van egy megszokott,összeszokott társaság.Nekem van egy legjobb barátnőm,és zsír lenne összeverődni pl. másik 2-3 lánnyal.
Erre mindig is vágytam.:D,de sose fog összejönni,tudom.
Oké,kicsit összekuszáltam a dolgokat fentebb,de csak arra lennék kíváncsi,hogy ti hogy vagytok ezzel,banda,vagy egy barát,és mesélhettek arról,nektek milyen lenne az álombarátság,mint ahogy én fentebb leírtam,én hogy képzelném el.
Szerintem a két személyes a jó, nem a banda. És alkalmanként összekell állni több 2 személyessel, és ott a banda, de csakis alkalmanként. Ez faszán értelmes lett, de tőlem ne várj többet:D (ugye a kettes érettségi hátránya)
19/F
köszi az eddigieket.
második,megértettem nincsgáz.:D
Kort,nemet légyszíves írjatok! (:
nekem nincsenek barátaim, egy barátnőm van, de vele sem találkozom nyáron szóval egyedül vagyok
álombarátságnak azt lehetne mondani, hogy talán el kéne mennünk együtt bulizni, meg ökörködni és nem itthon lenni egész nyáron
16L
Szia!
Nekem sajnos nincs legjobb barátnőm de viszont van 4-5 barátnőm akikkel jól elvagyok. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!