Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy vagytok ezzel a barátság...

Hogy vagytok ezzel a barátság dologgal, bandázás, vagy egy legjobb barátnő/barát?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok,lány.

Nem vagyok remete,nyílt vagyok mindenkivel úgy érzem,van sok barátom,meg haverok,akikkel kevésbé szoros a kapcsolat.

És úgy irigylem azokat az embereket,akik bandáznak,úgyértem vannak pl. 4-en 5-en és mindenhol együtt vannak, van egy megszokott,összeszokott társaság.Nekem van egy legjobb barátnőm,és zsír lenne összeverődni pl. másik 2-3 lánnyal.

Erre mindig is vágytam.:D,de sose fog összejönni,tudom.

Oké,kicsit összekuszáltam a dolgokat fentebb,de csak arra lennék kíváncsi,hogy ti hogy vagytok ezzel,banda,vagy egy barát,és mesélhettek arról,nektek milyen lenne az álombarátság,mint ahogy én fentebb leírtam,én hogy képzelném el.

2010. aug. 5. 21:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
bocsi lemaradt: L16
2010. aug. 8. 00:36
 12/14 anonim ***** válasza:
látom már régen ritad a kérdést, de attol mégirok hát ha segíthetek én is.Nekem van 2 barátnöm az általános iskolábol, meg még egy öt az egyiken körösztül ismertem meg .Jó ha több barátod van pl4-5 ,de a minőség számit nem a mennyiség .éS AMI FÖ HOGYHA MEGISMERKEDSZ UJ BARÁTOKKAL , NE HANYAGOLD EL A RÉGIT.
2011. nov. 4. 10:42
 13/14 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló :

teljesen igazad van, nem szoktam elhanyagolni barátokat, sem a régi sem az újat,

de képzeljétek el

ezt a kérdést elég rég írtam tényleg, azóta már megváltoztak az értékrendjeim, ezt a legjobb barátnőmet akivel 12 évig voltam testvéri kapcsolatban elveszítettem, pár hónapja, nem örökre, ahogy magam ismerem, de 1-2 évre már biztos...de van mellette egy barátom, aki konkrétan a szerelmem és a legjobb barátom is , illetve 4 nagyon jó barátnőm, akikkel sokat vagyok.

Így alakultak a barátságaim, és szerintem jó irányba, nagyon.

:)))

Remélem nektek is!

2011. nov. 4. 13:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem van egy legjobb barátnöm akire mindig számithatok és még sok más lány barinöm de én inkább a fiuk társaságát keresem a legjobb barátnömmel együtt( nálunk a lányok az osztályban 60%ban igencsak furák-.-) Ezért inkább a fiukkal barátkozok akik nagyon jo barátaim és minden bajban számithatok,joban-rosszban :))
2012. ápr. 5. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!