Hogy vagytok ezzel a barátság dologgal, bandázás, vagy egy legjobb barátnő/barát?
16 éves vagyok,lány.
Nem vagyok remete,nyílt vagyok mindenkivel úgy érzem,van sok barátom,meg haverok,akikkel kevésbé szoros a kapcsolat.
És úgy irigylem azokat az embereket,akik bandáznak,úgyértem vannak pl. 4-en 5-en és mindenhol együtt vannak, van egy megszokott,összeszokott társaság.Nekem van egy legjobb barátnőm,és zsír lenne összeverődni pl. másik 2-3 lánnyal.
Erre mindig is vágytam.:D,de sose fog összejönni,tudom.
Oké,kicsit összekuszáltam a dolgokat fentebb,de csak arra lennék kíváncsi,hogy ti hogy vagytok ezzel,banda,vagy egy barát,és mesélhettek arról,nektek milyen lenne az álombarátság,mint ahogy én fentebb leírtam,én hogy képzelném el.
utolsó válaszoló :
teljesen igazad van, nem szoktam elhanyagolni barátokat, sem a régi sem az újat,
de képzeljétek el
ezt a kérdést elég rég írtam tényleg, azóta már megváltoztak az értékrendjeim, ezt a legjobb barátnőmet akivel 12 évig voltam testvéri kapcsolatban elveszítettem, pár hónapja, nem örökre, ahogy magam ismerem, de 1-2 évre már biztos...de van mellette egy barátom, aki konkrétan a szerelmem és a legjobb barátom is , illetve 4 nagyon jó barátnőm, akikkel sokat vagyok.
Így alakultak a barátságaim, és szerintem jó irányba, nagyon.
:)))
Remélem nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!