Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Két barátnő között nincs igaz...

Két barátnő között nincs igaz barátság. Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez egy baromság.
2009. dec. 9. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Ekkora baromságot a világ nem hordott a hátán. Akkor kik között van igaz barátság??? Mondják azt is, hogy fiú-lány közt sincs barátság. Csak két fiú lehet igaz barát? Pff...
2009. dec. 9. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
LOL. hát akkor mivel már egy pár okos leírta hogy fiú és lány között sincs igazi barátság, akkor ezek szerint már két lány között sincs, akkor mostmár csak a fiúk barátkozhatnak? ejnye már semmi nem marad nekünk nőknek.
2009. dec. 9. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
XD csak szerelem van vagy homokosok! Ez van! Ezek az igazi érzelmek:DDD Úgyhogy mindenki gyanús ezentúl! Csak óvatosan...
2009. dec. 9. 22:10
 5/7 anonim válasza:

Sztem sincs. Én úgy vagyok ezzel, h. mindig csak egy ideig a barátnőm az illető. Nagyon szeretjük egymást, aztán mikor már sokat voltunk együtt, ez években értendő, akkor elkezdjük "nyírni" egymást.

Én az összes barátnőmmel így éreztem.

2009. dec. 10. 10:21
 6/7 anonim ***** válasza:

10:21-essel nem értek egyet,már bocsi!

Én a legjobb barátnőmmel már 14éve vagyunk IGAZ barátnők, jóban-roszban!Nekem azóta már gyerekem van és élettársam de ez sem ált közénk!Emlékszem gyerekként volt hogy már untuk egymást mert jó ha aludni hazajártam,de volt hogy még azért sem, de olyankor tartottunk 1hét pihit,és után megint minden rendben volt!

Olyan mértékben vagyunk jóban,hogy amikor szültem elöbb jött be mint a saját anyám!

2009. dec. 10. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Én mindig jobban kijöttem a fiúkkal... A lány barátnőim mindig féltékenyek voltak, kavartak a hátam mögött, megpróbálták lenyúlni a pasimat, és hasonló szépséges tettek sorozatát művelték...

Azóta rájöttem, hogy az volt a gond, hogy olyan lányokkal barátkoztam, akiknek olyan volt az izlése, mint az enyém.

Nos ez változott. A mostani 2 legjobb barátnőm teljesen más, mint én. És vannak elveik, amik szerintem nagyon meghatároznak egy embert!

21l

2009. dec. 10. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!