Két barátnő között nincs igaz barátság. Ti hogy vagytok ezzel?
Sztem sincs. Én úgy vagyok ezzel, h. mindig csak egy ideig a barátnőm az illető. Nagyon szeretjük egymást, aztán mikor már sokat voltunk együtt, ez években értendő, akkor elkezdjük "nyírni" egymást.
Én az összes barátnőmmel így éreztem.
10:21-essel nem értek egyet,már bocsi!
Én a legjobb barátnőmmel már 14éve vagyunk IGAZ barátnők, jóban-roszban!Nekem azóta már gyerekem van és élettársam de ez sem ált közénk!Emlékszem gyerekként volt hogy már untuk egymást mert jó ha aludni hazajártam,de volt hogy még azért sem, de olyankor tartottunk 1hét pihit,és után megint minden rendben volt!
Olyan mértékben vagyunk jóban,hogy amikor szültem elöbb jött be mint a saját anyám!
Én mindig jobban kijöttem a fiúkkal... A lány barátnőim mindig féltékenyek voltak, kavartak a hátam mögött, megpróbálták lenyúlni a pasimat, és hasonló szépséges tettek sorozatát művelték...
Azóta rájöttem, hogy az volt a gond, hogy olyan lányokkal barátkoztam, akiknek olyan volt az izlése, mint az enyém.
Nos ez változott. A mostani 2 legjobb barátnőm teljesen más, mint én. És vannak elveik, amik szerintem nagyon meghatároznak egy embert!
21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!