Más is van így ezzel a dologgal?
Szóval egy 15 éves lány vagyok, ebben az évben kezdtem a középsulit. Eddig szinte csak fiú barátom/haverom volt. (de inkább haver) Az óvodában is csak főleg egy fiúval játszottam, fociztam meg hasonló fiús dolgokat csináltam. Aztán általánosban is egy fiú volt a barátom és most, középiskolában is egy fiúval megyek az iskolába. (vonattal utazok át egy másik városba. ő is az osztálytársam és régebben is az volt) Eddig szinte csak fiúkkal ismerkedtem meg jobban, lányokkal alig alig.. Most egy szinte csupa lányokból álló osztályba kerültem és olyan idegennek érzem magam.. Olyan érzésem van mint ha én kimaradtam volna ezekből a lányos dolgokból és nem érzem magam oda valónak...
Szimpatikussá vált számomra egy lány az osztályból és persze a többiek is nagyon rendesek. De ez a sok lány... Furcsa.. Az a furcsa hogy néha azon kapom magam, hogy nagyon a közelükbe akarok férkőzni. (persze aki szimpatikus) Szinte már ölelgetni akarom őket és minél szorosabb kapcsolatot teremteni velük.. Ez normális? Azért lehet mert eddig alig ismerkedtem lányokkal?
Egy kissé zavaros lett, de mindegy.. A válaszokat előre is köszönöm!
A szokatlan dolgok mindig furák.
Azt hogy neked ki az ideális barát illetve mi fér bele a barátságba az magadnak kell tudnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!