Mit tegyek? A cicám már nagyon idegesít ezzel a dologgal. Lent
Figyelt kérdés
A felnőtt nőstény macskám, amióta eltűnt egyetlen kölyke nem eszik egyedül. Ott kell állnom kb. 3-4 óránként 30 percet amíg jóllakik. Szerintetek köze van a kiscica eltűnésének hogy nem eszik egyedül? Félek hogy amikor megyek iskolába (reggel 8-tól délután 3-ig) és senki másnak nincs kedve hozzá és ha valaki más odaáll akkor sem eszik. Félek hogy böjtöl amíg haza jövök és nem fogja bírni:( Mit tegyek hogy megszüntessem ezt a dolgot? Nem tudom, mit tegyek??2011. aug. 30. 15:59
1/11 anonim válasza:
Miért kellene egy felnőtt cicának négyóránként ennie? Ha naponta kétszer eszik, az is bőven elég. Ha pedig megéhezik, akkor enni fog akkor is, ha nem állsz mellette.
2/11 A kérdező kommentje:
Négyóránként pár hamit eszik. Magától csak inni szokott. Figyelem a frissen adott ennivalóból estére semmi sem fogy. Csak ha ott állok és eszik:S
2011. aug. 30. 16:11
3/11 anonim válasza:
Ha nincs ott senki és éhes, enni fog. Ha éhes vagy te is eszel, még akkor is, ha nincs ott más. Nyugi, fog enni. (:
4/11 anonim válasza:
Túl fogja élni. Az én macskám is naponta kétszer eszik.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi nektek:)
2011. aug. 30. 16:19
6/11 anonim válasza:
az én macskáim is kétszer esznek egy nap, nem 4 óránként! Reggel iskola előtt maradj akkor mellette, ha tényleg ennyire igényli a társaságod, (bár szerintem magától is enne) aztán délután/este elég, ha eszik újra
7/11 anonim válasza:
Igazuk van az előttem szólóknak, ha éhes, megeszi egyedül is, de ha napi 2x ott állsz, az bőven elég:)
Esetleg próbálj beújítani valami új, vagy jobb minőségő eleséget, hátha azt szívesen eszi, de így el lehet kapatni őket, az enyémnek tegnap 160 Ft-ért vettem 100g-os tonhalas Félixet, hát az bejött neki. Megjegyzem ez már túlzás:)
8/11 A kérdező kommentje:
de akkor sem eszi. Tápot adtam neki de meg se kóstolta:(
2011. aug. 30. 18:23
9/11 A kérdező kommentje:
Már mondtam hogy négyóránként alig eszik pár falatot:((
2011. aug. 30. 18:24
10/11 anonim válasza:
Tápot, de milyen tápot? Több ezer fajta van:)
Ízletes, jó minőségű tápot adtál neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!