Nagyon idegesít ha néznek lovaglás közben, mert tudom hogy mindenki a hibáimat tárgyalja, pedig már nem mondanám magamat kezdőnek ( 8 éve lovagolok ). Titeket is zavar? Mit csináljak hogy ne avval foglalkozzak?
Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 11:33
1/7 anonim válasza:
Ne aggódj, én is így vagyok ezzel, pedig én 4 évesen kezdtem lovagolni, és már 14 éves vagyok, 10 éve lovagolok...:/
2/7 anonim válasza:
Hát... Én pont lesz@rom. :)
Ha legalább felimeri az én hibáimat, tanulhat és okulhat belőle - s ezáltal ő is fejlődhet. (ez már csak rajta múlik)
3/7 anonim válasza:
inkább lovagold össze a lovat, és vele foglalkozz, ne azokkal, akik a pálya széléről néznek
4/7 anonim válasza:
Mikor kezdtem a lovaglást akkor zavart. Most viszont egyáltalán nem. Egyrészt tisztában vagyok a tudásommal, másrészt inkább a lóra koncentrálok.
Meg én jóhiszemű vagyok, én sem szoktam más lovagló tudását kritizálni.
5/7 anonim válasza:
Ez engem is nagyon zavar, főleg ha még hülyéskednek is mellettem. Lassan 1 éve lovagolok, elég jól haladok, de hát az 1 év akkor is 1 év... Könnyű azt mondani, hogy ne figyelj rájuk, de tudom, hogy ez nem könnyű... Esetleg kérd meg őket vagy az edzőt, hogy hadd csinálhasd egyedül, a többiek jelenléte nélkül.
6/7 anonim válasza:
engem általában mindig néznek és az elejéén engem is nagyon zavar de utána nemistudom...elfelejtem hogy néznek :D:D. annyira koncentrálok a lovaglása/lóra hogy elfelejtem.xd próbálj meg nagyon figyelni magadra meg a lóra:)).
7/7 anonim válasza:
Azzal semmi gond nincs, hogy néznek, de hogy kritizálnak (előbb a sajátjukban keressék a gerendát) a lovaglást élvezni kell, lehet, hogy az ülésed nem tökéletes, lehet, hogy van egy két hibád lovaglás közben, de közben jól érzed magad, imádod a lovat... ez a fontos. Azokkal meg, akik kritizálnak ne törődj... én ezt úgy oldottam meg, hogy tavasztól őszig (ugyan a kánikula miatt is) kizárólag 1/2 7 v. utána nyergelek. Jót szórakozunk a családdal 3 lovunk van és akkor már teljesen üres a lovarda... ráadásul nálunk is pont azok szoktak nagyon okosak lenni, akik egész nap csak kint ülnek és beszélgetnek én még lovagolni nem láttam őket. Mintha moziba járnának ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!