Mást is idegesít (ett) már a háziállata?
2 éve lett egy macskám, nagyon szeretm. 1 éve szereztem egy másikat, hogy ne legyen egyedül. Ez utóbbit bántalmazhatták előtte, meg éhezhetett, mert első éjjel megrágta a kenyereszacskót, meg mindent. Azóta megszokhatta, hogy rendszeresen kap enni, de állandóan falna.
A szomszéd is megszólt, hogy folyton éhes, már gondolták, hogy éheztetem, bár elég jó bőrben van. Gyakorlatilag folyton zabálna. Ha megmoccanok, már rohan a tálhoz, folyton oda terelgetne. Ha végzett, eltolná a másikat, ott kell állnom fölöttük. Eszik, szarik, eszik, szarik. Elegem van belőle :-(...
nekem a szobanyulam ilyen,szeretem pedig.de néha nagyon az agyamra tud menni.
egész nap csak esik és szarik,ez még nem is baj.
mert a helyére piszkit.csak néha szeret rágni. pár fülhallgatóm bánta:)
de jó hogy van ez a nyúl:)
Na nekem ma hajnalban volt az, hogy dühömbe azt mondtam a törpenyulamnak hogy pörkölt lesz belőle.
Hajnali 4kor arra keltem hogy kiszökött a ketrecből, és igencsak aktívan tevékenykedett.Bejött a szobába, elkezdte rángatni a szőnyeget, amint megmoccantam kirohant és végigcsúszott a linóleumon, ez természetesen megtetszett neki és azzal szórakozott hogy le föl rohangált és csúszkált.Majd jött a fal, linóleum és a ketrec rágása.Persze amikor már hallotta hogy jövök ki rendre parancsolni, vissza ment a ketrecbe és lefeküdt mint aki semmit nem csinált és alszik.
Persze megbékéltem, nem bántom őt, de most nagyon mérges voltam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!