Más is van így az Élet vs. Internet dologgal?
mintha én lennék:)
én viszont már rájöttem arra, hogy miért nemtudok valamit olyan jól elöadni suliban az órán, mert kényszerítve érzem magam, mert megkövetelik tölem, hogy tudjak és ha megkövetelik tölem, hogy tudjak akkor az nekem annyira természetellenes, hogy egyszerüen mindent elfelejtek.
Ha magolni kell abból mindig rossz jegyet kapok mivel nekem nemmegy a magolás. Vagy megértek valamit vagy nem.
Mindig a logikus megoldást keresem és néha találok is :)
23:09
Igen, csak van egy olyan érzésem, hogy így fognak elkönyvelni örökre. És ez nem jó. Én imádok szarkasztikus lenni vagy poénkodni, de csak úgy, hogyha párosul mellé valami igazmondás, amin el lehet gondolkodni. Csak itt a natúr poénkodás maradt, az meg nem olyan izgis.
Én nem vagyok hülyülős fiatal lány. A való életben is komoly, felelősségtudó, normális vagyok. Csak valahogy annyira primitív a társaság ami körbevesz, hogy egy teljesen mondat hallatán elkezdenek szakadni a röhögéstől és még én vagyok hülyének nézve. Amikor ÉN pontosan fogalmaztam, csak nekik nincs annyi IQ-juk felfogni a hallottakat.. ÉS ettől néznek engem a haverok hülyegyereknek.. Interneten pedig mindenki 20+ néz ki belőlem.
Én is szarkasztikus vagyok, pikánsak a vicceim, és mindig van benen valami főigazság, bölcselet. Néha úgy érzem magam. :D Így bele gondolva, mint a Magyar népmesék mesélője.. Az én szövegemből szűrik le a gyerekek a tanulságokat, na de ezen sokat tudok nevetni. :D
Nekem az a bajom, hogymíg az életben primitív, gyerekes emberek vesznek körül, az interneten jó hallgatóságra találok, akikkel értelmes ember módjára el tudok beszélgetni. És ebből az következik, hogy az életben egy szardarabnak néznek egy senkinek és interneten Pedig Kinéznek belőlem nagyon sokmindent (pozitív értelemben) és ez bosszantó.
17:10 Igen, csakhogy aki ilyen annak el kell nyomnia a többiek miatt... Holott lehet, hogy a többiek nagy része is ilyen és azért nyomja el, mert azt hiszi, hogy mások miatt kell elnyomnia.
Én sokszor vagyok bunkó bent és így látszhatok érzéketlennek is meg minden, de valahogy így jobb, mint régen amikor még kimutattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!