Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Más is van így az Élet vs....

Más is van így az Élet vs. Internet dologgal?

Figyelt kérdés
Itthon a neten, vagy ha csak azt vesszük amikor egyedül vagyok teljesen komoly vagyok és filozofálok mindenen. Elemzek dolgokat, akikkel neten keresztül beszélek néha több mint 30-nak néznek az írásom alapján. Szóval ha írok akkor eléggé jártas vagyok mindenben, de az életben, a suliban meg olyan vagyok mint egy hül*egyerek. Röhögök az osztálytársakkal, néha teljesen idióta leszek. Miért van ez, miért nem tudom eladni azt amit itthon? (És nagyrészt tudom is a választ, a közösség hatása miatt, vagy félelem, esetleg befolyásolás, de azért kíváncsi vagyok a TI véleményetekre is :D)
2010. szept. 27. 19:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én is pont pont pont ilyen vagyok de miért Élet vs Internet?
2010. szept. 27. 19:14
 2/14 A kérdező kommentje:
Azért mert kellett egy cím.
2010. szept. 27. 19:15
 3/14 anonim ***** válasza:

mintha én lennék:)

én viszont már rájöttem arra, hogy miért nemtudok valamit olyan jól elöadni suliban az órán, mert kényszerítve érzem magam, mert megkövetelik tölem, hogy tudjak és ha megkövetelik tölem, hogy tudjak akkor az nekem annyira természetellenes, hogy egyszerüen mindent elfelejtek.

Ha magolni kell abból mindig rossz jegyet kapok mivel nekem nemmegy a magolás. Vagy megértek valamit vagy nem.

Mindig a logikus megoldást keresem és néha találok is :)

2010. szept. 27. 21:14
 4/14 anonim ***** válasza:
Én ugyanez vagyok csak fordítva :D Ezért nem szoktam interneten beszélgetni MSN-ezni meg ilyenek :D
2010. szept. 28. 18:02
 5/14 anonim ***** válasza:
Én bőven 30 fölött vagyok és beismerem: sokszor vagyok gyermeteg a netes fórumokon, sokszor meg kihozom inteligenciában, amit csak lehet. Sokszor nagyon higgadtan érvelgetek, de sajnos nem egyszer vettem észre magam azon, hogy belementem flame-elésekbe. Utólag szoktam magam előtt szégyellni magamat miatta. :)
2010. szept. 29. 22:42
 6/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, az iskolát hozod fel példaként, hogy ott "csak röhögsz", ott "teljesen idióta vagy"... Szerintem ez a normális. Ha bemennél tök érett gondolkodással az osztályba és elítélnél minden gyerekes, felnőttekhez nem méltó véleményt, viselkedésformát, hát akkor szerintem ki lennél közösítve azonnal.... A közép/általános suliban nem az intelligenciától menő az ember... Szóval csak az a helyzet, hogy a környezetnek megfelelően viselkedsz. Ez így jó.
2010. szept. 29. 23:09
 7/14 A kérdező kommentje:

23:09

Igen, csak van egy olyan érzésem, hogy így fognak elkönyvelni örökre. És ez nem jó. Én imádok szarkasztikus lenni vagy poénkodni, de csak úgy, hogyha párosul mellé valami igazmondás, amin el lehet gondolkodni. Csak itt a natúr poénkodás maradt, az meg nem olyan izgis.

2010. szept. 29. 23:25
 8/14 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok hülyülős fiatal lány. A való életben is komoly, felelősségtudó, normális vagyok. Csak valahogy annyira primitív a társaság ami körbevesz, hogy egy teljesen mondat hallatán elkezdenek szakadni a röhögéstől és még én vagyok hülyének nézve. Amikor ÉN pontosan fogalmaztam, csak nekik nincs annyi IQ-juk felfogni a hallottakat.. ÉS ettől néznek engem a haverok hülyegyereknek.. Interneten pedig mindenki 20+ néz ki belőlem.

Én is szarkasztikus vagyok, pikánsak a vicceim, és mindig van benen valami főigazság, bölcselet. Néha úgy érzem magam. :D Így bele gondolva, mint a Magyar népmesék mesélője.. Az én szövegemből szűrik le a gyerekek a tanulságokat, na de ezen sokat tudok nevetni. :D

Nekem az a bajom, hogymíg az életben primitív, gyerekes emberek vesznek körül, az interneten jó hallgatóságra találok, akikkel értelmes ember módjára el tudok beszélgetni. És ebből az következik, hogy az életben egy szardarabnak néznek egy senkinek és interneten Pedig Kinéznek belőlem nagyon sokmindent (pozitív értelemben) és ez bosszantó.

2010. szept. 30. 15:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Az érzelmes az érzékeny emberek egy kicsit fejlettebb ember faj! Az érzelmi skála minden fokozatát képesek érezni és kimutatni, míg egy érzéketlen tuskó a másik embereket csak megbántani tudja, miközben a saját lelkét is leépíti. Míg az érzelmesnek pedig az egész lelke a szíve csordulásig tele van érzelmekkel. Érzelmekkel tanulni is sokkal könnyebb mint azok nélkül. sokkal jobban lehet figyelni a dolgokra, sokkal precízebb munkát tudnak végezni. És elhiheted nekem, hogy amikor a faj a világ a föld az emberiség kihalása lesz a fő tényező nem a fatökű, falábú, falelkű jégcsap fogja megmenteni az embereket..amúgy az érzékeny emberek sokkal jobban ki tudják tapintani a lényeget, néha szavak nélkül is megértik a másikat, átlátnak az embereken, tisztelet tudóak, sosem lopnának csalnának hazudnának. A zenéhez, az íráshoz nagy tehetségük van. És még a tánchoz is. És persze az érzelmes emberek jobban tudnak hatni más emberek lelki világára is. Sajnos nagyon törékenyek lelki szinten az ilyen emberek. Bármivel bármikor meg lehet bántani, de ez nem azt jelenti, hogy hiszti rohamot fog kapni, lehet hogy 4xen fogja vissza bántani az illetőt.De a lelkébe egy világ omlik olyankor össze. Saját maga viselkedése és a másik bántása miatt is.
2010. szept. 30. 17:10
 10/14 A kérdező kommentje:

17:10 Igen, csakhogy aki ilyen annak el kell nyomnia a többiek miatt... Holott lehet, hogy a többiek nagy része is ilyen és azért nyomja el, mert azt hiszi, hogy mások miatt kell elnyomnia.

Én sokszor vagyok bunkó bent és így látszhatok érzéketlennek is meg minden, de valahogy így jobb, mint régen amikor még kimutattam.

2010. szept. 30. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!