Más is van így az Élet vs. Internet dologgal?
Figyelt kérdés
Itthon a neten, vagy ha csak azt vesszük amikor egyedül vagyok teljesen komoly vagyok és filozofálok mindenen. Elemzek dolgokat, akikkel neten keresztül beszélek néha több mint 30-nak néznek az írásom alapján. Szóval ha írok akkor eléggé jártas vagyok mindenben, de az életben, a suliban meg olyan vagyok mint egy hül*egyerek. Röhögök az osztálytársakkal, néha teljesen idióta leszek. Miért van ez, miért nem tudom eladni azt amit itthon? (És nagyrészt tudom is a választ, a közösség hatása miatt, vagy félelem, esetleg befolyásolás, de azért kíváncsi vagyok a TI véleményetekre is :D)2010. szept. 27. 19:09
11/14 anonim válasza:
Értem már,amiröl te beszélsz az álarc..igen ez igy van,felkell vennünk álarcot a mai világban sok helyen,mindegyikhez alkalmazkodni kell,külömben nevetségessek leszünk,szóval az örökös duma hogy add önmagad az nem igaz..vagyis részben,ugyanis egy ember sokszinü is lehet..
12/14 A kérdező kommentje:
Igen, de van mikor az álarc átformál. Túl sokáig hordod és valóban olyan leszel.
2010. szept. 30. 19:27
13/14 anonim válasza:
Igen még kinem alakul a tudatod,és igen a fiatalkorban ez eléggé erösödik,és ha nem eröltessük meg az akaratunkat akkor már felnöttkorban késö visszatáncolni..De úgy gondolom ez jellem függö és legföképpen társaságé,érdekes nem sikerült rászoknom a cigire sem a piára,nem sikerült a akkoriba velem egykorú fiataloknak,ebbe az irányba elhúzni engem,már akkor is más voltam..Persze az énfélémböl lesznek az unalmas könyvtárbajáros,számitogépes figurák,de inkább ilyenné lettem,mint hogy olyanná váljak amivé váltak az akkori barátaim..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!