Érezte már valaki magát úgy, hogy "Most minden oké! Meg van minden ami nekem kell! "?
Figyelt kérdés
Mikor, milyen helyzetben?2009. febr. 21. 11:41
11/16 anonim válasza:
Igen!De ugy hogy nem akarok nagy dolgokat egyszerre megvalósítani csak apránként.Így ha sikerül akkor minden oké és jöhet a második "falat"!
12/16 anonim válasza:
vannak ilyen pillanatok, de nagyon hosszú távon még sosem
13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm!
21:48, milyen igaz ...:)
2009. febr. 22. 16:23
14/16 anonim válasza:
Néha van ilyen, amikor nyugi van itthon is, meg anyuméknál is, szoval mindenkivel, akit szeretek. De valakivel mindig torténik valami rossz, szoval ezek csak ritka pillanatok.
De hosszu ideig éreztem ilyet az eskuvom után - mosolyogva jártam dolgozni, szinte 24órában vigyorogtam mindenkire. Az ok: szinte minden smakkolt. Elvégeztem az egyetemet, találtam szuper munkát, jó fizuval, osszeházasodtunk és kulon lakásba koltoztunk a férjemmel, végre nem kellett foglalkozni a lagzi koruli gondokkal:)
15/16 anonim válasza:
mikor saját lakásom lett!!
és baráti köröm, akikkel állandóan voltam:) jóban, rosszban..
nos..
a lakást alig tudom fizetni, 1 év alatt a duplája lett, a barátaim pedig mind el tűntek, csalárd módon ráadásul....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!