Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudok ez ellen tenni?

Hogy tudok ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Eddig sosem zavart,hogy a legjobb barátnőmre mindig mindenki bukott,mindig ő volt a középpontban,mindig ő volt a szép,a jó.Amúgy szőke hajú,kék szemű,sportos lány.De most már elkezdett zavarni,hogy mindenki őt szereti,csak őt nézi meg mindenki,engem észre se vesznek mellette.Nagyon szeretjük egymást,nagyon régóta legjobb barátok vagyunk,de annyira rosszul esik,hogy mindenki az ő barátja akar lenni,vele akar járni,róla szól minden.(Emiatt bűntudatom is van.)Tudom,hogy nem vagyok valami szép meg ilyesmi...de nem tudom hogy lehetne ezen javítani?Mármint a kisugárzásomon vagy nem tudom....:/
2011. febr. 24. 20:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem,egy kis smink.(Attól függ hány éves vagy) haj vasalás,divatos ruhák,szép alak.És légy kedves mindenkivel.Biztos észre vesznek.Így fog nőni a kisugárzásod
2011. febr. 25. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!