Válaszolnátok a kérdéseimre? Mit tennél, ha? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
1. Boltban, vásárlás után megnézed, hogy pontosan adták-e a visszajárót? Ha igen, miért? Ha nem, miért? 2. Ha találsz egy pénztárcát, mondjuk 10ezer forinttal, személyi igazolvánnyal, mindent megteszel azért, hogy visszakapja a tulajdonosa, vagy megtartod magadnak a zsét?2011. febr. 4. 18:37
31/31 anonim válasza:
Olyan helyeken, ahova gyakran járokvásárolni, és már ismerem a pénztárost/eladót, ott em szoktam megszámolni a visszajárót, de amúgy igen. Mondjuk legtöbb helyen eleve úgy szoktak visszadni, hogy leszámolják a kezembe, nem csak úgy odaömlesztik, tehát nem én számolom meg, hanem az eladó.
Szupermarketekben, műszaki áruházakban, meg egy csomó helyen eleve kártyával fizetek, tehát nincs olyan, hogy visszajáró.
Eddig egyszer találtam tárcát, de azt már kifosztotta valaki. Iratok voltak benne, meg néhány sárga csekk, azokat visszaadtam. Sajnos volt egy kis kellemetlenségem, mert rajtam kereste a pénzt is, ami a tárcában volt :(
Ennek ellenére ha találnék, megpróbálnám visszaadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!